aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΒαριά ήττα στην Ιορδανία για την Κύπρο (vid)

Βαριά ήττα στην Ιορδανία για την Κύπρο (vid)

Την ήττα με 3-0 γνώρισε η Εθνική Κύπρου από την Ιορδανία σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το βράδυ της Κυριακής (20/5) στο Αμάν.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές, καθώς ο Ραν Μπεν Σιμόν είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετά λεπτά συμμετοχής σε επίσημους αγώνες, έχασε κατά κράτος στο «Amman International Stadium».

Δύο γκολ πέτυχε η Ιορδανία στο πρώτο ημίχρονο, στο 17′ με το Γιάσσεν και στο 39′ με τον Σιάχ, ενώ το σκορ διαμόρφωσε στο 86’ ο Γιούσεφ.

Ήταν το τελευταίο από μια σειρά φιλικών αγώνων της Εθνικής ενόψει της προετοιμασίας της για τη συμμετοχή της στο Πρωτάθλημα των Εθνών το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Η Εθνική Κύπρου αγωνίστηκε με τους: Πάρντο, Τζ. Δημητρίου, Μερκή, Κατελάρη (46′ Μ. Ηλία), Μαρκάσα (87′ Στ. Δημητρίου), Αρτυματά, Κούσουλο, Λαμπάν (90′ Φυλακτού), Φροξυλιά (54′ Ρουσιάς), Αντονι Γεωργίου (82′ Αντωνιάδης), Χριστοφή (73′ Οικονομίδης).


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ