aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΒαριά ήττα για την Εθνική Ελπίδων

Βαριά ήττα για την Εθνική Ελπίδων

Την ήττα με 4-0 από την αντίστοιχη ομάδα της Ουγγαρίας γνώρισε απόψε η Εθνική Ελπίδων στο Στάδιο «Hidegkuti Nandor» της Βουδαπέστης. Ήταν το πρώτο παιχνίδι για την Εθνική μας μέσα στο 2018 και μετά το αποτέλεσμα της ήττας παραμείναμε στους έξι βαθμούς σε επτά αγώνες στη μέχρι τώρα διαδρομή της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.

Η Εθνική μας δέχτηκε γρήγορα τέρματα τόσο στο πρώτο ημίχρονο όσο και στο δεύτερο και εκ των πραγμάτων η αποστολή μας δυσκόλεψε απέναντι σε μια ομάδα που ήθελε μόνο νίκη στην προσπάθεια που καταβάλει για διεκδίκηση της πρόκρισης.Στο αρχικό πλάνο ο Νίκος Ανδρονίκου συμπεριέλαβε για πρώτη φορά τους Ανδρέα Παρασκευά, Χάρι Κυπριανού, Χρίστο Χατζηπασχάλη, Ζαχαρία Άδωνη και στην εξέλιξη του αγώνα χρησιμοποιήθηκε και ο Ιωάννης Παναγίδης.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 8ο λεπτό με τον Bence Biro και στο 23’ με κεφαλιά ο Attila Szalai πέτυχε το 2-0. Αντέδρασε η ομάδα μας και στο 35’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κωνσταντίνο Σωτηρίου για να μειώσει το σκορ. Στο 49ο λεπτό μετά από κόρνερ η Ουγγαρία έφτασε στο 3-0 με αυτογκόλ του Λ. Κυριάκου και τα πράγματα έγιναν σαφώς πιο δύσκολα για την ομάδα μας. Στο 75΄ο Donat Zsoter ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0, τελικό αποτέλεσμα.

Η σύνθεση της εθνικής ελπίδων: Α. Παρασκευά, Χ. Κυπριανού, Χρ. Γουϊλερ, Γ. Παπαγεωργίου (58’ Μάριος Ηλία), Μ. Σπόλιαριτς (71’ Ιωάννης Παναγίδης), Ι. Πίττα, Λ. Κυριάκου, Π. Ψάλτη, Χρ. Χατζηπασχάλη (46’ Α. Φράγκου), Κ. Σωτηρίου, Ζ. Άδωνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ