aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΤο κάλεσμα των διεθνών για τον αγώνα της Εθνικής μας με το Βέλγιο (video)

Το κάλεσμα των διεθνών για τον αγώνα της Εθνικής μας με το Βέλγιο (video)

Κάλεσμα από τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας και τον προπονητή για γεμάτο γήπεδο στον αγώνα με το Βέλγιο στις 6 Σεπτεμβρίου στο ΓΣΠ (21:45).

Είναι ο πρώτος αγώνας της Κύπρου στον 8ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2016 και πέραν του αγωνιστικού, το μεγάλο στοίχημα όλων στην Εθνική είναι  ο κόσμος να συνεχίσει να αγκαλιάζει την ομάδα,  όπως έγινε και στους πέντε εντός έδρας αγώνες της προηγούμενης διοργάνωσης στους οποίους διατέθηκε το εκπληκτικό νούμερο των 75.00 εισιτηρίων.

Με σύνθημα λοιπόν «Είμαστε όλοι Εθνική» και «Ενωμένοι, μπορούμε να πετύχουμε», οι διεθνείς μας και ο προπονητής απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο για τις 6 του Σεπτέμβρη στο ΓΣΠ με στόχο, το ιδανικό, νέο ξεκίνημα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Τα εισιτήρια διατίθενται ήδη ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ www.cfa.com.cy. Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ ενώ υπάρχει και το οικογενειακό πακέτο με το οποίο μια τετραμελής οικογένεια μπορεί να πάει στο γήπεδο με 15 ευρώ.

Δείτε το video που ετοιμάστηκε από την ΚΟΠ με τη συμμετοχή διεθνών ποδοσφαιριστών και του προπονητή με στόχο τις γεμάτες κερκίδες στον αγώνα με το Βέλγιο. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ