aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στις 20:15 η άφιξη των Ελπίδων

Η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων μετά τον χθεσινό θρίαμβο επί της Τουρκίας στην Άγκυρα αρχίζει σήμερα το πρωί το οδοιπορικό της επιστροφής και στο αεροδρόμιο Λάρνακας θα φτάσει στις 20:15.

Η σπουδαία επιτυχία της Άγκυρας ενισχύει σίγουρα την αυτοπεποίθηση της ομάδας ενόψει της συνέχειας και η επόμενη ημέρα δεν είναι μακριά.

Την ερχόμενη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο «Dimco Αμμόχωστος – Επιστροφή» η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Σλοβακίας, που προηγείται στην κατάταξη του ομίλου μας. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 16:30 και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Η τεχνική ηγεσία πέραν από τις δεδομένες απουσίες που θα υπάρχουν με τους Τασουρή, Φράγκου και Παχίπη (αποβλήθηκαν μετά το τέλος του αγώνα) θα περιμένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και με τους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τραυματισμούς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι και οι τρεις αλλαγές μας στον αγώνα της Άγκυρας ήταν υποχρεωτικές.

“Καταθέσαμε ψυχή στο γήπεδο, είχαμε πάθος, τα δώσαμε όλα και πήραμε μια σπουδαία νίκη. Από την αρχή ο στόχος μας ήταν η νίκη και στο γήπεδο κάναμε αυτά που έπρεπε για να καταφέρουμε. Θέλουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια και τη Δευτέρα, στον αγώνα με την πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου Σλοβακία και ελπίζω να έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας”, δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο αρχηγός της Εθνικής μας Ανδρέας Κυριάκου.

Ανεξάρτητα από τα αγωνιστικά προβλήματα που προέκυψαν στον αγώνα με την Τουρκία, ο στόχος παραμένει σταθερός. Η ομάδα συνεχίζει τη νέα της πορεία με την ίδια φιλοσοφία και το ίδιο πλάνο δουλειάς κυνηγώντας το καλύτερο.

Ο κύκλος της προετοιμασίας ενόψει Σλοβακίας θα αρχίσει το Σάββατο και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή.

Η επιτυχία στην Άγκυρα δημιούργησε τις προϋποθέσεις για καλύτερο απολογισμό στον όγδοο όμιλο όπου συμμετέχουμε.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΣΛΟΒΑΚΙΑ 5 4 0 1 14 4 12
2. ΟΛΛΑΝΔΙΑ 5 3 0 2 9 7 9
3. ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ 5 2 1 2 4 5 7
4. ΤΟΥΡΚΙΑ 5 2 0 3 5 7 6
5. ΚΥΠΡΟΣ 6 1 1 4 3 12 4

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ