aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Στα Σκόπια για φιλικά

Με φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Νέων U-21 του ΑΠΟΕΛ ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία στην Κύπρο της Εθνικής Νέων U-19 ενόψει των διεθνών φιλικών αγώνων που θα δώσει στα Σκόπια την ερχόμενη εβδομάδα.

Το χθεσινό φιλικό έγινε στο κοινοτικό γήπεδο Πυργών με σκορ 2-1 για το ΑΠΟΕΛ. Ο προπονητής της Εθνικής μας Νεόφυτος Λάρκου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που ήταν στη διάθεση του και έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα ενόψει των αγώνων που ακολουθούν.

Το χθεσινό φιλικό παρακολούθησε και ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών Χριστάκης Χριστοφόρου μαζί με τους συνεργάτες του καθώς και οι υπόλοιποι Ομοσπονδιακοί προπονητές.

Τα φιλικά στα Σκόπια θα γίνουν την Τρίτη 30 Αυγούστου και την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου. Η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει για τα Σκόπια την ερχόμενη Δευτέρα το πρωί.

Οι επίσημοι αγώνες της Εθνικής Νέων είναι προγραμματισμένοι για τον ερχόμενο Νοέμβριο. Η Κύπρος θα αγωνιστεί σε προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Μαυροβούνιο αντιετωπίζοντας το Μαυροβούνιο, την Κροατία και τα Νησιά Φαρόε.

Μέσω των φιλικών αγώνων και των προπονήσεων που θα γίνουν μέχρι το Νοέμβριο, η Εθνική μας θα προσπαθήσει να φτάσει τον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας, προκειμένου να διεκδικήσει την πρόκριση στον Elite Round μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες τα τελευταία χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ