aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Mε… οδηγό το 2014 η Εθνική μας

Συνέχεια στις δύσκολες αποστολές για την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών.

Για τη 3η αγωνιστική του 8ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2018, αντιμετωπίζει απόψε στις 21:45 στη Ζένιτσα τη Βοσνία Ερζεγοβίνη και στοχεύει στους πρώτους της βαθμούς στη διοργάνωση.

Η καλή εμφάνιση την περασμένη Παρασκευή με την Ελλάδα δεν ήταν αρκετή για την Εθνική μας για να της χαρίσει βαθμολογικό κέρδος και όλοι στην ομάδα μας ευελπιστούν πως απόψε, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Από ήττα προέρχεται και η Βοσνία που έχασε από το Βέλγιο με 4-0.

Ο αποψινός αγώνας θα αρχίσει στις 21:45 με τηλεοπτική μετάδοση από το ΡΙΚ 1 και το ΡΙΚ HD και θα γίνει στο Στάδιο “Bilino Polje”.

Στην ομάδα μας δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και στη διάθεση του Ομοσπονδιακού προπονητή Χριστάκη Χριστοφόρου βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Τάσος Κίσσας, Τζέισον Δημητρίου, Μάριος Στυλιανού, Γιώργος Μερκής, Ντόσσα Τζούνιορ, Μάριος Αντωνιάδης, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Ηλίας Χαραλάμπους, Μάριος Νικολάου, Βίνσεντ Λάμπαν, Γρηγόρης Κάστανος, Χάμπος Κυριάκου, Κωστάκης Αρτυματάς, Ανδρέας Αβραάμ, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Γιώργος Εφραίμ, Ανδρέας Μακρής, Δημήτρης Χριστοφή, Πιέρος Σωτηρίου και Νέστορας Μυτίδης.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Ισπανός Javier Estrada. Βοηθοί του θα είναι οι Miguel Martínez και Teodoro Sobrino και 4ος διαιτητής ο Alejandro Hernandez (όλοι από τη Ισπανία).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ