aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΚύπρος: Δεν τον… Πιάνιτς τον Τζέκο! (pics)

Κύπρος: Δεν τον… Πιάνιτς τον Τζέκο! (pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Είναι οι σούπερ σταρ της Βοσνίας και σε ένα δεκάλεπτο μέσα «καθάρισαν» (2-0) την Εθνική μας, που προσπάθησε πολύ, αλλά στο τέλος υπέκυψε απέναντι σε μία ανώτερη ομάδα.

Μέχρι το 70′ η Κύπρος κρατούσε με νύχια και με δόντια το μηδέν, όπως σε εκείνο το σημείο ένα τραγικό λάθος του Αλεξάνδρου έδωσε στην ευκαιρία στον Πιάνιτς να στρώσει στον Τζέκο, ο οποίος άνοιξε το σκορ.

Και σαν να μην έφτασε αυτό, στο 80ο λεπτό πάλι οι ίδιοι πρωταγωνιστές, μέσος της Γιουβέντους σέντραρε, ο επιθετικός της Ρόμα έκανε την κεφαλιά και παρά την προσπάθεια του Παναγή η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα για το 2-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν η Εθνική μας αντιστάθηκε πάρα πολύ και χρειάστηκε να περάσουν 70 λεπτά για να βρουν τον δρόμο προς τα δίκτυα.

Όταν έγινε αυτό τα πάντα έγιναν πιο δύσκολα για την ομάδα μας και τελικά ήρθε ο Τζέκο με και πάλι να τελειώσει μία και καλή τη νίκη για τη Βοσνία. Αυτή είναι η τρίτη ήττα στον όμιλο μας για την Κύπρο που βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας μαζί με το Γιβραλτάρ και συντελεστή τερμάτων 0-7.

Βοσνία (Μεμέτ Μπαζντάρεβιτς): Μπέγκοβιτς, Βράντζες, Σπάχιτς, Σούνιτς, Κολάσινατς (64′ Χάροβιτς), Μεντούγιανιν, Πιάνιτς, Λούλιτς, Τζούριτς (82′ Ιμπίσεβιτς), Βίσκα (78′ Σούσιτς), Τζέκο.

Κύπρος (Χριστάκης Χριστοφόρου): Παναγή, Δημητρίου, Ζούνιορ, Λαΐφης, Αλεξάνδρου, Κάστανος, Αρτυματάς (85′ Μυτίδης), Λαμπάν, Μακρής (72′ Εφραίμ), Σωτηριου, Χριστοφή (77′ Χαραλαμπίδης).

Σκόρερ: Τζέκο 70′, 80′

Κίτρινες: Λούλιτς, Μεντούγιανιν / Σωτηρίου, Παναγή

Αποβολές:

Γήπεδο: Μπίλινο Μπόλγε

Διαιτητής: Χαβιέρ Εστράδα

A’ Βοηθός: Μιγκέλ Μαρτίνεθ

Β’ Βοηθός: Τεόδορο Σομπρίνο

4ος: Αλεχάντρο Ερνάντεθ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ