aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΚρίμα, δεν άντεξαν οι μάγκες διεθνείς μας... (pics & video)

Κρίμα, δεν άντεξαν οι μάγκες διεθνείς μας… (pics & video)

Στον τέταρτο της αγώνα στον γ’ όμιλο της τρίτης κατηγορίας του Πρωταθλήματος των Εθνών, η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών εξήλθε ισόπαλη 1-1 απέναντι στη Σλοβενία στο στάδιο «Στόζιτσε» της Λιουμπλιάνας, σε ένα ματς που τα είχε σχεδόν όλα και με αξιοσημείωτο γεγονός τις τρεις αποβολές.

Σκόρερ για την ομάδα μας που άνοιξε το σκορ ήταν ο Φώτης Παπουλής στο 39’. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Σκούμπιτς στο 83’ και διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα, παίρνοντας τον πρώτο τους βαθμό στη διοργάνωση.

Η Κύπρος με αυτό το αποτέλεσμα έφτασε τους 4 βαθμούς, όντας στην 3η θέση και πλέον χρειάζεται δύο νίκες με Βουλγαρία και Νορβηγία στο ΓΣΠ για να ελπίζει σε πρόκριση και να εξαρτάται από ισάριθμες νίκες της Σλοβενίας.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Νορβηγία πήρε σπουδαία επικράτηση με 1-0 επί της Βουλγαρίας, χάρη στο γκολ του Σελνάες στο 45’. Οι Σκανδιναβοί έφτασαν τους 9 βαθμούς και μαζί με τους Βούλγαρους συγκατοικούν στην κορυφή.

Σλοβενία (Τόμας Κάβτσιτς): Μπέλετς, Σκούμπιτς, Μίτροβιτς, Μ. Μέβλια, Τζόκιτς (58′ Μπάλκοβετς), Ίλιτσιτς, Τσρινγκόι, Κριν (75′ Ζάχοβιτς), Μπέζιακ (46′ Ντερβίσεβιτς), Ζάιτς, Μπέριτς.

Κύπρος (Ραν Μπεν Σιμόν): Παναγή, Τ. Δημητρίου, Μερκής, Σιέλης, Βασιλείου (90′ + 5 Ιωάννου), Παπουλής (73′ Αβραάμ), Αρτυματάς, Κούσουλος, Μαργκάσα (87′ Χριστοφή), Κάστανος, Σωτηρίου.

Σκόρερ: 83′ Σκούμπιτς / 37′ Παπουλής.

Κίτρινες: 88′ Μ. Μέβλια / 82′ Παναγή.

Aποβολές: 90′ Ιλιτσιτς (δύο κίτρινες) / 67′ Κάστανος (δύο κίτρινες), 90′ + 7 Τ. Δημητρίου (απευθείας κόκκινη).

Τα αποτελέσματα 

Νορβηγία – Βουλγαρία 1-0
Σλοβενία – Κύπρος 1-1

Η βαθμολογία 

1. Νορβηγία 9
2. Βουλγαρία 9
3. Κύπρος 4
4. Σλοβενία 1

Ακολουθεί το live της αναμέτρησης!



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ