aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΚλήση για Αβραάμ, εκτός ο Χριστοφή

Κλήση για Αβραάμ, εκτός ο Χριστοφή

Επιστροφή στην Εθνική Ανδρών για τον Ανδρέα Αβραάμ μετά από τρία σχεδόν χρόνια. Ο Αβραάμ, που από φέτος το καλοκαίρι αγωνίζεται στη Λάρισα, κλήθηκε στην Εθνική από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Χριστάκη Χριστοφόρου μετά τον αποκλεισμό λόγω τραυματισμού του Δημήτρη Χριστοφή.

Όπως διαφάνηκε από τις ιατρικές εξετάσεις, ο τραυματισμός του Χριστοφή είναι τέτοιος που δεν του επιτρέπει να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τον αγώνα της 6ης Σεπτεμβρίου με το Βέλγιο.

Ο Αβραάμ, που μετρά 29 συμμετοχές και 5 τέρματα με την Εθνική Ανδρών, θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Εθνικής από αύριο Πέμπτη.

Η προετοιμασία της Εθνική συνεχίζεται με προπόνηση σημερα το απογευμα στο ΓΣΠ.

Παρά το βαθμό δυσκολίας που θα έχει η αναμέτρηση με το Βέλγιο, στις τάξεις της Εθνικής μας επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για θετικό ξεκίνημα στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Οι διεθνείς μας εισπράττουν με μεγάλη ικανοποίηση τα μηνύματα για μαζική παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο, κάτι που τους δίνει επιπλέον κίνητρο για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ