aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΉττα της Εθνικής Νεανίδων από τη Σερβία

Ήττα της Εθνικής Νεανίδων από τη Σερβία

Την ήττα με 3-0 γνώρισε η Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων U-19 από τη Σερβία για την 1η αγωνιστική στον 4ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Nico Dovana στην πόλη Dyrres της Αλβανίας.

Κόντρα στην καλύτερη ομάδα του ομίλου, η Εθνική μας προσπάθησε για το καλύτερο, όμως στο τέλος έχασε δίκαια από ένα σαφώς ανώτερο αντίπαλο.

1-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου από τέρμα που σημείωσε η Kovacevic στο 17ο λεπτό. Στη συνέχεια η Εθνική μας προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε καλή ευκαιρία για γκολ με τη Φιλίππα Σάββα να σουτάρει έξω από καλή θέση.

Στο 66′ και στο 83′ η Savanovic με ισάριθμα σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε άλλα δύο τέρματα για τη Σερβία διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Επόμενος αγώνας για την Εθνική μας την Παρασκευή με την Σκοτία.

Κύπρος (Α. Βασιλείου): Α. Χρυσάνθου, Α. Αριστείδου, Α. Πανταζή, Χρ. Αχεριώτη (78′ Χ. Διονυσίου), Κ. Παναγιώτου, Π. Θεοφίλου, Η. Αντωνίου (87′ Ε. Θεοχάρους), Φ. Σάββα, Ειρ. Ανδρέου, Δ. Χρυσοστόμου (55′ Χ. Χαραλάμπους), Στ. Αντωνίου.

Στον πάγκο: Νάσια Γεωργίου,  Αθηνά Χρυσοστόμου,  Δάλια Χαραλάμπους, Μάρθα Αυγουστή,  Χαρίκλεια Διονυσίου

Τον αγώνα διαιτήτευσε η Cathrine Eide από τη Νορβηγία.

Σήμερα, εκτός από τον αγώνα της Κύπρου με τη Σερβία, η Αλβανία θα  υποδεχθεί την Σκοτία στις 15:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ