aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΓ. Οκκάς: «Πανηγυρίζουμε τη νίκη αλλά ακόμη δεν προκριθήκαμε»

Γ. Οκκάς: «Πανηγυρίζουμε τη νίκη αλλά ακόμη δεν προκριθήκαμε»

Έγινε ένα βήμα, όμως για να έρθει η πρόκριση, πρέπει η προσπάθεια να συνεχιστεί με την ίδια ένταση.

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει ο προπονητής της Εθνικής Παίδων U-17 αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τη Λευκορωσία και τη νίκη με 1-0.

“Δουλέψαμε σκληρά και το σημερινό αποτέλεσμα δικαίωσε την προσπάθεια όλων μας. Συγχαρήτηρια στους παίκτες μου για το παιχνίδι που έκαναν. Δικαιούνται να πανηγυρίσουν τη νίκη τους, όμως η πρόκριση δεν ήρθε ακόμη. Κάναμε απλά ένα βήμα. Χρειάζεται η προσπάθεια μας να συνεχιστεί και στους επόμενους αγώνες. Είναι πολύ σημαντικό να διαχειριστούμε σωστά αυτό το αποτέλεσμα και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στοχο μας”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του Γιαννου Οκκά, για να προσθέσει:

“Με την ευκαιρία που μου δίνεται, θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στο τεχνικό τιμ αλλά και τα Σωματεία που μας τροφοδοτούν με ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία που έχουμε. Στις Εθνικές ομάδες γίνεται πολύ καλή δουλειά και στόχος μας είναι να αναδείξουμε τους Κύπριους ποδοσφαιριστές και είναι αλήθεια πως έχουμε καλούς Κύπριους ποδοσφαιριστές που μπορουν να διακριθούν σε ψηλό επίπεδο”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ