aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Φιλική δράση σε όλο τον πλανήτη

Πενθήμερο γεμάτο ποδοσφαιρική δράση είναι αυτό που αρχίζει σήμερα, καθώς σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, θα γίνουν δεκάδες φιλικές αναμετρήσεις εθνικών ομάδων. Σχεδόν 90 ημέρες πριν από την έναρξη του Μουντιάλ στη Ρωσία, τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα από τις τέσσερις γωνιές της υφηλίου, δίνουν αγώνες προετοιμασίας και όπως είναι φυσικό, υπάρχει διακοπή στα εθνικά πρωταθλήματα.

Η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται σήμερα (20:00) στο ΟΑΚΑ την Ελβετία, με τον Μίκαελ Σκίμπε να έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και παίκτες, απέναντι σε μία ομάδα που θα δώσει «το παρών» στα γήπεδα της Ρωσίας. Την προσεχή Τρίτη, το ελληνικό συγκρότημα, θα αντιμετωπίσει στη Ζυρίχη (21:00) την Αίγυπτο του Αμρ Ουάρντα και του Μοχάμεντ Σαλάχ, που εντυπωσιάζει με τη Λίβερπουλ και αναμένεται να ηγηθεί των «Φαράω» στο παγκόσμιο κύπελλο. Στις 18:00 η Κύπρος υποδέχεται το Μαυροβούνιο.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα, ξεχωρίζουν οι αγώνες Ρωσία-Βραζιλία, Αργεντινή-Ιταλία, Ολλανδία-Αγγλία και Γερμανία-Ισπανία, ενώ οι σημερινές αναμετρήσεις, είναι οι εξής: Ελλάδα-Ελβετία, Ρωσία-Βραζιλία, Αργεντινή-Ιταλία, Γερμανία-Ισπανία, Τουρκία-Ιρλανδία, Κύπρος-Μαυροβούνιο, Νορβηγία-Αυστραλία, Ολλανδία-Αγγλία, Γαλλία-Κολομβία, Πορτογαλία-Αίγυπτος, Πολωνία-Νιγηρία, Σκωτία-Κόστα Ρίκα, Αυστρία-Σλοβενία, Σερβία-Μαρόκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ