aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΈξι φιλικά πριν από τη φάση των ομίλων

Έξι φιλικά πριν από τη φάση των ομίλων

Έξι φιλικούς αγώνες θα δώσει η Εθνική Παίδων πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα περάσει από δύσκολες εξετάσεις και σίγουρα κάθε διεθνής φιλικός αγώνας προσφέρει τη δική του χρησιμότητα.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό της ΚΟΠ το πρόγραμμα με τους φιλικούς αγώνες (χωρίς να αποκλείεται νέα προσθήκη) περιλαμβάνει:

*Τον Αύγουστο και συγκεκριμένα στις 8 και 10 του μήνα, θα αντιμετωπίσει στη Ρουμανία την αντίστοιχη ομάδα της χώρας.

*Μετά τη Ρουμανία αποστολή στην Αυστρία και νέο διπλό φιλικό με τους Αυστριακούς στις 4 και 6 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.

*Εντός Σεπτεμβρίου, στις 25 και 27 αντίστοιχα, η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ελλάδα.

Ο απολογισμός στην τελευταία διοργάνωση μάς άφησε με τη γεύση της απογοήτευσης μετά τον άδικο αποκλεισμό από την τελική φάση, όμως πλέον η προσπάθεια επικεντρώνεται στη νέα διοργάνωση και ασφαλώς με υψηλούς στόχους. Η Εθνική μας στην επόμενη διοργάνωση θα λάβει μέρος στον πέμπτο όμιλο που θα φιλοξενήσουμε στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Πάφο τέλος Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου 2018. Η Κύπρος θα αντιμετωπίσει τη Σκοτία, την Ελβετία και το Κόσσοβο και σύμφωνα με το σχεδιασμό της UEFA οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε Όμιλο και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες προκρίνονται στον Elite Round.

Το πρόγραμμα στον ‘Ομιλο της Εθνικής μας: 26 Οκτωβρίου: Κύπρος – Ελβετία, Κόσσοβο – Σκοτία, 29 Οκτωβρίου: Σκοτία – Κύπρος, Κόσσοβο – Ελβετία, 1η Νοεμβρίου: Κύπρος – Κόσσοβο, Ελβετία – Σκοτία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ