Εθνική Ελπίδων – Βουλγαρία (17:30, Αραδίππου)


Πρώτος αγώνας μέσα στο 2016 σήμερα για την Εθνική Ελπίδων με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της Βουλγαρίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με νέο προπονητή τον Νίκο Ανδρονίκου μπαίνει σε νέο κύκλο με στόχο την καλή παρουσία στο υπόλοιπο της διαδρομής της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αλλά και την συγκρότηση δυνατής ομάδας για την επόμενη διοργάνωση.

Στη νέα προσπάθεια συμμετέχουν ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στη μέχρι τώρα διαδρομή της προκριματικής φάσης αλλά και νέοι ποδοσφαιριστές, προερχόμενοι από την Εθνική Νέων.

Ο κύκλος της προετοιμασίας ενόψει του φιλικού με τη Βουλγαρία ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα και στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Ανδρέας Κυριάκου, Ανδρέας Φράγκος, Ευάγγελος Γεωργίου, Βασίλης Παπαφώτης, Χρίστος Τζιάμμας, Νικόλας Ιωάννου, Ραφαήλ Αναστασίου, Πάρης Ψάλτης, Γιώργος Τασουρής, Ιωάννης Πίττας, Θεόδωρος Ιωσηφίδης, Πέτρος Ψύχας, Μηνάς Αντωνίου, Γιώργος Αρέστη, Αντώνης Κουμής, Ανδρέας Παναγιώτου, Φάνος Κατελάρης, Ανδρέας Καρό, Μάριος Πεχλιβάνης, Παναγιώτης Αρτυματάς.

Η αποστολή της Βουλγαρίας βρίσκεται στην Κύπρο από χθες και το φιλικό εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το σημερινό φιλικό θα αρχίσει στις 17:30.

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ