aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Μπλόκο» στον Κωνσταντίνου!

Ποιος δεν θυμάται τον Μιχάλη Κωνσταντίνου. Τον άλλοτε «κανονιέρη» των ελληνικών γηπέδων με τη φανέλα του Ηρακλή, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Τα χρόνια πέρασαν και ο Κύπριος έχει κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του, χωρίς όμως να΄χει κόψει και τον «ομφάλιο λώρο» με την μπάλα. Αλίμονο.

Οι μεγάλες αγάπες ποτέ δεν πεθαίνουν! Ο Κωνσταντίνου προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εθνική ομάδα της Κύπρου από το πόστο του τιμ μάνατζερ. Βρίσκεται κοντά στους ποδοσφαιριστές και τους βοηθάει με την εμπειρία του.

Πρόκειται για τον συνδετικό κρίκο ομοσπονδίας και προπονητικού επιτελείου.

Δύο χρόνια μετά την απόσυρσή του, επέστρεψε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο του αγώνα (7/10) Ελλάδα – Κύπρος και φυσικά αποτέλεσε πόλο έλξης για τους φίλους του Ολυμπιακού.

Ουκ ολίγοι του έστησαν «μπλόκο» μετά το τέλος του αγώνα και έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του, να πάρουν αυτόγραφα και να πιάσουν κουβεντούλα μαζί του!

Δύο χρόνια μετά το κρέμασμα των παπουτσιών, ο Κωνσταντίνου έχει να λέει πως «σκότωσε» τον ποδοσφαιριστή.

«Αγαπώ το ποδόσφαιρο, είναι η ζωή μου και πάντα θα είναι. Θα ήθελα να αγωνιζόμουν, το νοσταλγώ και εξακολουθώ να παίζω όποτε μπορώ. Ήταν όμως η κατάλληλη στιγμή να σταματήσω και δεν το μετανιώνω. Δεν είμαι αχάριστος.

Έχω πετύχει πάρα πολλά στο ποδόσφαιρο και πήρα πάρα πολλά από αυτό. Ίσως εγώ αδίκησα τον εαυτό μου περισσότερο απ’ ό,τι άλλοι. Θα μπορούσα να είχα δοκιμάσει στο εξωτερικό…» τόνισε σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις του αναφορικά με τα χρόνια που κυκλοφορούσε με εξάταπα στα γήπεδα και το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ