Άρχισε το ζέσταμα στην Τουρκία η Εθνική Ελπίδων

Ο αγώνας της 1ης Σεπτεμβρίου με την Τουρκία εντάσσεται στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21...


Την πρώτη της προπόνηση στην Άγκυρα πραγματοποίησε αργά το απόγευμα της Δευτέρας (29/08) η Εθνική Ελπίδων. Η αποστολή έφτασε στον προορισμό της νωρίς το απόγευμα και εγκαταστάθηκε σε ξενοδοχείο της Άγκυρας, όπου και θα παραμείνει μέχρι το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής που θα αρχίσει το οδοιπορικό της επιστροφής.

Το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης αφιερώθηκε βασικά σε θέματα τακτικής και αύριο το απόγευμα θα γίνει νέα προπόνηση σε γήπεδο της περιοχής. Η προπόνηση στο στάδιο «Οσμάνλι» θα γίνει την Τετάρτη, δηλαδή παραμονές του αγώνα.

Από αγωνιστικής πλευράς δεν υπάρχουν ουσιαστικά προβλήματα πέραν του Ιωάννη Κούσουλου. Ο ποδοσφαιριστής δέχτηκε κτύπημα στον τελευταίο αγώνα Πρωταθλήματος που έδωσε η ομάδα του και με την αποθεραπεία που θα ακολουθήσει μέχρι αύριο θα διαφανεί κατά πόσο υπάρχει βελτίωση.

Ο αγώνας της 1ης Σεπτεμβρίου με την Τουρκία εντάσσεται στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΠΗΓΗCfa.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ