aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ενοχλημένος ο Φανιέρος

Κάθε άλλο παρά ικανοποιημένος είναι ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος. Είδε την ομάδα του και απέναντι στον Άρη να πραγματοποιεί μια κακή εμφάνιση και να φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι από τον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου.

Σε δηλώσεις του τόνισε ότι θα κριθούν όλοι στα επόμενα ματς. Πλέον, οι «φτεροπόδαροι» δεν μπορούν να αισθάνονται και τόσο σίγουροι όσον αφορά στην παραμονή τους στην κατηγορία, αφού ο Εθνικός με τις δύο σερί νίκες που πέτυχε ήλθε από την… εξωτερική.

Η ομάδα που κινδυνεύει περισσότερο είναι η Πάφος, όμως, σε περίπτωση που ο Ερμής δεν ανεβάσει την απόδοσή του, δεν αποκλείεται να μπει και αυτός για τα καλά σε περιπέτειες.

Η ερχόμενη αγωνιστική είναι σημαντική για την ομάδα του Νίκου Παναγιώτου. Υποδέχεται τον Εθνικό Άχνας και αν καταφέρει να κερδίσει τότε θα ξεγνοιάσει μια και καλή. Σε διαφορετική περίπτωση θα παραμείνει στην… πρίζα μέχρι το τέλος.

Γι’ αυτό άλλωστε και η αναμέτρηση με την ομάδα της Άχνας χαρακτηρίζεται ως κομβική. Θα πρέπει ο Ερμής να βελτιωθεί αισθητά αγωνιστικά, να βελτιώσει τις αδυναμίες και να δείξει χαρακτήρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ