aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΚ«Τιμωρηθήκαμε από μία ακίνδυνη ομάδα...»

«Τιμωρηθήκαμε από μία ακίνδυνη ομάδα…»

Την δεύτερη εκτός έδρας ήττα του στη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο δέχθηκε προχθές (14/10/2017) ο Άτλαντας Αγλαντζιάς από την Ελήα Λυθροδόντα (1-2). Το μοναδικό γκολ της ομάδας πέτυχε ο Νεόφυτος Χρίστου. Στην ιστοσελίδα της ομάδας της Αγλαντζιάς, γίνεται αναφορά στο παιχνίδι και αφού προηγείται η περιγραφή, ακολουθεί το συμπέρασμα.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα μας δημιούργησε σε αυτό το παιχνίδι τις περισσότερες τελικές προσπάθειες μέχρι τώρα σε αυτήν την ποδοσφαιρική περίοδο. Δυστυχώς, ήμασταν αναποτελεσματικοί, μ’ αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτεί η ομάδα της Εληάς Λυθροδρόντα και να μας τιμωρήσει. Μιας ομάδας που θα μπορούσαμε κάλλιστα να χαρακτηρίσουμε ως ακίνδυνη σε ολόκληρο το 90λεπτο. Κρατούμε την προσπάθεια που έκαναν όλοι οι ποδοσφαιριστές μας και σηκώνουμε τα κεφάλια ψηλά για το επόμενο παιχνίδι εντός έδρας, με αντίπαλο τον Ηρακλή Γερολάκκου. Ευχαριστούμε τους οπαδούς που μας ακολούθησαν στο Λυθροδόντα και έδωσαν ξανά βροντερό το παρόν τους. Καλή συνέχεια να ευχηθούμε στην ομάδα της Εληάς Λυθροδρόντα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ