aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Κάηκε» το Τσέρι κι έγινε θέμα εκτός συνόρων! (pics & vids)

«Κάηκε» το Τσέρι κι έγινε θέμα εκτός συνόρων! (pics & vids)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

«Κάηκε» χθες το Τσέρι! Και αυτό διότι η ομάδα του Κέντρου Νεολαίας του Δήμου, Τσέρι FC, κέρδισε με 4-2 τον Δικέφαλο Χάρτζιας και μετά το τέλος της κανονικής περιόδου, οδεύει ολοταχώς προς την κατάκτηση του τίτλου της Ενιαίας ΕΠΟΠΛ 2017-18. Και μάλιστα αήττητο. Ακολουθούν οι αγώνες των πλέι οφ (τρεις σε αριθμό) και αύριο (13/02) θα γίνει κλήρωση. Η ομάδα του Τσερίου χρειάζεται μόλις δύο βαθμούς στα επόμενα τρία παιχνίδια για να πανηγυρίσει το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της.

«Τα τρενάκια του Ηρόδοτου Ηροδότου και Δημήτρη Ντούμη συνέχισαν τις σπουδαίες εμφανίσεις και πέτυχαν ακόμα μια σπουδαία νίκη με σκορ 4-2. Δυστυχώς τα αποτελέσματα των υπολοίπων ομάδων δεν μας ευνόησαν ώστε να κατακτήσουμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Η ομάδα μας χρειάζεται ακόμη δύο βαθμούς στα εναπομείναντα παιχνίδια για να κατακτήσει τον τίτλο. Σπουδαία εμφάνιση από όλους τους παίκτες που απέδειξαν ακόμη μια φορά ότι είναι γεννημένοι νικητές και πρωταθλητές», σημειώνεται μεταξύ άλλων στη σελίδα της ομάδας στο Facebook.

Μάλιστα, αποθεώνονται οι προπονητές Ηρόδοτος Ηροδότου και Δημήτρης Ντούμης. «Προπονητές που μπορούν να σχεδιάσουν ένα παιχνίδι στον πίνακα, υπάρχουν με το κιλό. Αυτοί που νικούν, μπαίνουν μες στην ψυχή του παίκτη και τον ξεσηκώνουν. Σας ευχαριστούμε για όλα. Χωρίς εσάς τίποτα από όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα», τονίζεται.

Το καλύτερο σας το αφήνουμε για το τέλος! Ο τρόπος με τον οποίο ο προπονητής Ηροδότου εμψύχωσε τους ποδοσφαιριστές πριν από το ματς, πραγματικά… δεν υπάρχει και μάλιστα, έγινε θέμα στο Facebook της ιστοσελίδας «Εl Sombrero.gr» η οποία κοινοποίησε το βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook της ομάδας Τσέρι FC. «Στην Κύπρο μπορεί να μην έχουν Ζε Ρομπέρτο ή Πασκάλ Ντυπρά, αλλά έχουν τον δικό τους μοναδικό τρόπο για να πωρώσουν τους παίκτες πριν βγουν στο γήπεδο για ένα κρίσιμο ματς», αναφέρεται στο ποστ που… συνοδεύει το βίντεο το οποίο μέχρι αργά το απόγευμα σήμερα, μέτρησε πάνω από 16.000 προβολές.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται επίσης στον κόσμο του Τσερίου που έδωσε το παρών του και όπως θα καταλάβετε βλέποντας πιο κάτω το βίντεο, πραγματικά η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική.

Το πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον φίλο της ομάδας και φωτογράφο Στέλιο Φιλίππου (Stelios Philippou).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ