aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΚΙσόπαλος ο αγώνας Φρέναρος FC 2000 - Άτλας Αγλαντζιάς

Ισόπαλος ο αγώνας Φρέναρος FC 2000 – Άτλας Αγλαντζιάς

Αναφορά στον ισόπαλο αγώνα του με τον Άτλα Αγλαντζιάς έκανε το Φρεναρος FC 2000 μέσω της σελίδας του στο Facebook:

«Από ένα βαθμό μοιράστηκαν στο Κοινοτικό στάδιο Φρεναρου, Φρεναρος FC 2000 και Ατλας Αγλαντζιας. Η αναμέτρηση είχε τρία δοκάρια αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα και πολλές φάσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας είχε δοκάρι στο 15´ με τον Σταύρο Ιωάννου μετά από εκτέλεση φάουλ. Καταφέραμε τελικά να προηγηθούμε στο 30′ με τον Τοφαλλη αλλά ο Άτλας κατάφερε να αντιδράσει και να σκοράρει 2 γκολ μέσα σε ένα λεπτό στο 37′ και 38′ και να τελειώσει το ημίχρονο με υπέρ του το σκορ. Στην αρχή του δεύτερου ημίχρονου η ομάδα του Άτλαντα θα μπορούσε να κάνει τα τέρματα του τρία αν η μπάλα δεν έβρισκε το οριζόντιο δοκάρι της ομάδας μας. Από εκεί και πέρα η ομάδα μας ανέβηκε και έχασε αρκετές ευκαιρίες με το αντίπαλο τερματοφύλακα να τις εξουδετερώνει. Στο 75′ ο Σταύρος Ιωάννου έκανε ένα εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα και πάλι να κτυπά στο οριζόντιο δοκάρι. Τελικά η ασφυκτική πίεση της ομάδας μας καρποφόρησε όταν ο Γαβριλης Τσομαλλουρης ισοφάρισε στο 88′ με σουτ μέσα από την περιοχή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ