aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΘετική αξιολόγηση του Elite Youth A της ΚΟΠ από το Jira Panel της UEFA

Θετική αξιολόγηση του Elite Youth A της ΚΟΠ από το Jira Panel της UEFA

Το αρμόδιο τμήμα της UEFA (UEFA Jira Panel), αφού αξιολόγησε το επίπεδο των μαθημάτων που παρέχει η Σχολή Ποδοσφαίρου της ΚΟΠ για το προπονητικό δίπλωμα UEFA Elite Youth A, αποφάσισε να δώσει το δικαίωμα στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου να διοργανώνει σεμινάρια για το εν λόγω δίπλωμα και να παρέχει τα σχετικά διπλώματα στους επιτυχόντες προπονητές.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την UEFA, η τελική έκθεση για τα σεμινάρια UEFA Elite Youth που διοργάνωσε η ΚΟΠ υπό την εποπτεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου ήταν απόλυτα θετική και ως εκ τούτου, η Σχολή Ποδοσφαίρου της ΚΟΠ από τώρα και στο εξής θα έχει το δικαίωμα από μόνη της να διοργανώνει σεμινάρια για το εν λόγω δίπλωμα.
Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη για την Σχολή Ποδοσφαίρου της ΚΟΠ η οποία αναβαθμίζεται ακόμη περισσότερο και το έργο της τυγχάνει αναγνώρισης στο ψηλότερο επίπεδο του ποδοσφαίρου στην Ευρώπη.

«Συγχαίρουμε την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για το σημαντικό αυτό επίτευγμα της στον τομέα της εκπαίδευσης προπονητών», αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική επιστολή της UEFA που υπογράφεται από τον Frank K. Ludolph, Επικεφαλής των Υπηρεσιών Εκπαίδευσης Ποδοσφαίρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Το δίπλωμα UEFA Elite Youth A απευθύνεται σε προπονητές και τεχνικούς διευθυντές Ακαδημιών και ταα μαθήματα είναι εξειδικευμένα σε σχέση με το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ