Σήμερα το πρώτο σεμινάριο Coerver Coaching στην Κύπρο

Διδάκτωρ στο Youth Diploma 1 είναι ο «γκουρού» των αναπτυξιακών ηλικιών Alf Galustian με βοηθό τον Νίκκι Παπαβασιλείου...


Ένα σπουδαίο σεμινάριο διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Σχολή Φόρουμ, στη Λευκωσία. Πρόκειται για το πρώτο σεμινάριο της Coerver Coaching στο νησί μας και αφορά στο Youth Diploma 1.

Απευθύνεται σε προπονητές αλλά και άτομα γενικότερα που ασχολούνται με τον τομέα των αναπτυξιακών ηλικιών, ενώ στηρίζεται από τον Σύνδεσμο Κύπριων Προπονητών Ποδοσφαίρου. Διδάκτωρ στο Youth Diploma 1 είναι ο «γκουρού» των αναπτυξιακών ηλικιών Αλφ Γκαλουστιάν με βοηθό τον Νίκκι Παπαβασιλείου.

«Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν έναν άνθρωπο που έβαλε τη σφραγίδα του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, τον Αλφ Γκαλουστιάν. «Πρόκειται για έναν θρύλο στο ποδόσφαιρο και ανεξάντλητη πηγή γνώσεων», λέει ο κ. Παπαβασιλείου.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει τέσσερα πρακτικά και τέσσερα θεωρητικά κομμάτια, με διάλειμμα για φαγητό το μεσημέρι, ενώ στο τέλος κάθε ημέρας θα υπάρχουν περίοδοι ερωτο-απαντήσεων. Η διδασκαλία θα γίνει στα Αγγλικά, με ταυτόχρονη μετάφραση στα Ελληνικά. Σήμερα το μεσημέρι ο Νίκκι Παπαβασιλείου θα μιλήσει στους προπονητές για το ποδόσφαιρο στη Σλοβακία.

«Όταν αρχίζαμε πριν 32 χρόνια, είπαμε ότι θέλουμε να δημιουργήσουμε παίκτες καταρτισμένους, δημιουργικούς και με αυτοπεποίθηση. Αυτή η φιλοσοφία, μαζί με την αφοσίωσή στην εκπαίδευση και το επιθετικό ποδόσφαιρο, διακρίνει τη μέθοδο προπονητικής Coerver Coaching», εξηγεί ο κ. Γκαλουστιάν. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικό μπλουζάκι, πιστοποιητικό συμμετοχής και βιβλιάριο με τις ασκήσεις Coerver.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ