aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΡεάλ Μαδρίτης - Χετάφε  με 199+ Επιλογές στην Parimatch! Βλέπεις νίκη Ρεάλ Μαδρίτης; 1.20!!

Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε  με 199+ Επιλογές στην Parimatch! Βλέπεις νίκη Ρεάλ Μαδρίτης; 1.20!!

Πρώτη αγωνιστική στο συναρπαστικό πρωτάθλημα της Πριμέρα ντιβιζιόν και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης, φιλοξενεί τη Χετάφε η οποία θέλει από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος να δείξει πως φέτος μπορεί να σταθεί ένα ψηλό εμπόδιο για όλες τις αντιπάλους της. Θα καταφέρουν οι “Μερένχες” να μπουν με το δεξί στο πρωτάθλημα ή μήπως η ομάδα της Χετάφε θα κάνει την έκπληξη; H Parimatch δηλώνει παρών και σε αυτό το γεγονός.

Το ενδεχόμενο να κερδίσει η Ρεάλ Μαδρίτης και να σημειωθούν περισσότερα από 2 γκολ έχει απόδοση  1.64.

Μήπως το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο; Απόδοση 6.90!!

Το ενδεχόμενο η Ρεάλ Μαδρίτης να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα έχει απόδοση 1.74

Δείτε όλες τις αγορές για το ματς αυτό εδώ

Ημίχρονο / Τελικό:

Ρεάλ Μαδρίτης / Real Madrid  1.60

Ρεάλ Μαδρίτης / Ισοπαλία  16.0

Ρεάλ Μαδρίτης / Χετάφε  40.0

Ισοπαλία /  Ρεάλ Μαδρίτης  4.40

Ισοπαλία / Ισοπαλία  9.90

Ισοπαλία / Χετάφε  20.0

Χετάφε /  Ρεάλ Μαδρίτης  24.0

Χετάφε / Ισοπαλία  28.0

Χετάφε / Χετάφε  25.0

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 1000+ επιλογές ανά αγώνα, ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς, Live Streaming και Μοναδικές Προσφορές Bonus+ και Match+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς.
Η Parimatch είναι ένα κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα. Η Pari-Tech (CY) Limited, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο με καταχωρημένη διεύθυνση Καρπενησίου 9, Στρόβολος, 2021 Λευκωσία, Κύπρος, της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου σύμφωνα με την άδεια B0013 αποδέκτη στοιχημάτων Κατηγορίας Β. (Ημερομηνία Έκδοσης: 5 Οκτωβρίου, 2017)
Προειδοποίηση: Ο στοιχηματισμός μπορεί να είναι εθιστικός, παίξτε υπεύθυνα. Οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Η χρήση υπηρεσιών στοιχημάτων από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών απαγορεύεται ρητά από το νόμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ