Πρωταθλήματα ΠΟΑΠ: Οι πρωταθλήτριες ομάδες

Η περίοδος 2015-16 έχει περάσει ήδη στην ιστορία, οι ομάδες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ετοιμάζονται για συμμετοχές σε αριθμό τουρνουά και ακολουθεί ξεκούραση πριν την έναρξη της νέας σεζόν 2016-17, το ερχόμενο Φθινόπωρο...

Με τη διεξαγωγή των τελικών για τις κατηγορίες Premier 2004, 2005, 2006 και 2007, ολοκληρώθηκαν τα φετινά πρωταθλήματα «Φούρνοι Ζορπάς» της ΠΟΑΠ». Μία εξαιρετική σεζόν από κάθε άποψη, ειδικά για την ανάπτυξη των νεαρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είναι και οι πρωταγωνιστές των γηπέδων.

Παρακολουθήσαμε εξαιρετικούς τελικούς, με κύρια χαρακτηριστικά το ευ αγωνίζεσθε, την πολύ καλή τεχνική και φυσική κατάρτιση των νεαρών ποδοσφαιριστών αλλά και την αθλητοπρέπεια που επέδειξαν οι γονείς και συνοδοί των νεαρών. Το στοίχημα κερδήθηκε και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους που αποτελούν το οικοδόμημα της ΠΟΑΠ.

Στην κατηγορία Premier 2004 για τρίτη συνεχόμενη σεζόν τον τίτλο κατέκτησε η Ακαδημία Ευθυμιάδη, που επικράτησε με 2-0 της Fc United. Στην κατηγορία Premier 2005 τροπαιούχος αναδείχθηκε η Φάρμα για τρίτη διαδοχική περίοδο αφού κέρδισε με 4-0 τον Α1 ΟΣΦΠ Λεμεσού.

Στην κατηγορία Premier 2006, νικήτρια για πρώτη φορά στην ιστορία της ήταν η Fun Fever, η οποία κατέβαλε με 5-3 στην παράταση (κ.α 3-3) την Α’ Nikki Coerver. Τέλος, στην κατηγορία Premier 2007, η Α’ Galacticos Nuevo Campo ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια για τρίτη σερί σεζόν, επικρατώντας με 6-1 του ΟΣΦΠ Λεμεσού.

Η περίοδος 2015-16 έχει περάσει ήδη στην ιστορία, οι ομάδες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ετοιμάζονται για συμμετοχές σε αριθμό τουρνουά και ακολουθεί ξεκούραση πριν την έναρξη της νέας σεζόν 2016-17, το ερχόμενο Φθινόπωρο.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΠΗΓΗPOAP
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ