Όλα έτοιμα για το πρώτο σεμινάριο Coerver® Coaching 

Ένα σπουδαίο σεμινάριο διεξάγεται το προσεχές Σαββατοκύριακο στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Σχολή Φόρουμ, στη Λευκωσία. Πρόκειται για το πρώτο σεμινάριο της Coerver® Coaching στο νησί μας και αφορά στο Youth Diploma 1.

Απευθύνεται σε προπονητές αλλά και άτομα γενικότερα που ασχολούνται με τον τομέα των αναπτυξιακών ηλικιών, ενώ στηρίζεται από τον Σύνδεσμο Κύπριων Προπονητών Ποδοσφαίρου, τα μέλη του οποίου έχουν έκπτωση 10% επί των διδάκτρων.

Υπάρχουν μερικές θέσεις συμμετοχής ακόμα και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καλέσουν στα τηλέφωνα 99388169 και 99542994 το συντομότερο.

Διδάκτωρ στο Youth Diploma 1 είναι ο «γκουρού» των αναπτυξιακών ηλικιών Alf Galustian με βοηθό τον Νίκκι Παπαβασιλείου. «Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν έναν άνθρωπο που έβαλε τη σφραγίδα του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, τον Alf Galustian. Πρόκειται για έναν θρύλο στο ποδόσφαιρο και ανεξάντλητη πηγή γνώσεων» λέει ο κ. Παπαβασιλείου.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει τέσσερα πρακτικά και τέσσερα θεωρητικά κομμάτια, με διάλειμμα για φαγητό το μεσημέρι, ενώ στο τέλος κάθε ημέρας θα υπάρχουν περίοδοι ερωτο-απαντήσεων. Η διδασκαλία θα γίνει στα Αγγλικά, με ταυτόχρονη μετάφραση στα Ελληνικά. Το μεσημέρι του Σαββάτου (04/6) ο Νίκκι Παπαβασιλείου θα μιλήσει στους προπονητές για το ποδόσφαιρο στη Σλοβακία.

«Όταν αρχίζαμε πριν από 32 χρόνια, είπαμε ότι θέλουμε να δημιουργήσουμε παίκτες καταρτισμένους, δημιουργικούς και με αυτοπεποίθηση. Αυτή η φιλοσοφία, μαζί με την αφοσίωσή στην εκπαίδευση και το επιθετικό ποδόσφαιρο, διακρίνει τη μέθοδο προπονητικής Coerver® Coaching» εξηγεί ο κ. Galustian. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικό μπλουζάκι, πιστοποιητικό συμμετοχής και βιβλιάριο με τις ασκήσεις Coerver®.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ