aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚύπελλο ΕΠΟΛ: Στις 28 Φεβρουαρίου η κλήρωση των ημιτελικών

Κύπελλο ΕΠΟΛ: Στις 28 Φεβρουαρίου η κλήρωση των ημιτελικών

Μετά τους χθεσινούς αγώνες ξεκαθάρισε το σκηνικό με τις ομάδες που συνεχίζουν στη διοργάνωση του Κυπέλλου ΕΠΟΛ Λεμεσού.

Στην ημιτελική φάση έχουν προκριθεί οι ομάδες των ΑΕΠ Πολεμιδιών που απέκλεισε την Πρόοδο Ποταμού με 3-2, ο ΑΠΟΠ Παρεκκλησιάς που κέρδισε με 10-0 την ΠΑΕΚ Κολοσσίου, η Αναγέννηση Προσφύγων που νίκησε με 4-0 την ΑΕΓ Γερμασόγειας και η ΑΕΜ Μουτταγιάκκας με 2-0 σε βάρος της Δυναμό Μέσα Γειτονιάς με 2-0.

Η κλήρωση των αγώνων της ημιτελικής φάσης θα γίνει την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου και οι αγώνες θα γίνουν στις 11-12 Μαρτίου. Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στις 18 ή 19 Μαρτίου.

**Η ομάδα του ΑΠΟΛ Λουβαρά με επιστολή που έστειλε προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟΛ, ενημέρωσε ότι αδυνατεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, λόγω οικονομικών και άλλων δυσκολιών.

Μετά την εξέλιξη αυτή όλοι οι αγώνες που έδωσε και είχε βαθμολογικό όφελος αλλά και τους αγώνες που ήταν ορισμένο να δώσει, θα κατακυρώνονται υπέρ της αντίπαλης ομάδας με σκορ 3-0.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ