aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΙσπανική επίσκεψη στην GPS/Valencia CF Cyprus

Ισπανική επίσκεψη στην GPS/Valencia CF Cyprus

Την πρώτη της επίσκεψη κατευθείαν από την Ισπανία, από τότε που άλλαξε όνομα και brand, θα δεχτεί η κυπριακή ακαδημία της GPS / Valencia CF που εδρεύει στο αθλητικό κέντρο του Κεραυνού στο Στρόβολο. Τρία άτομα από τη Valencia CF, την Global Premier Soccer (GPS) και την GPS Νοτιοανατολικής Ευρώπης θα επισκεφτούν την ακαδημία το διήμερο Δευτέρα 20 Νοεμβρίου και Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017.

Οι στόχοι της επίσκεψης είναι η εκπαίδευση και ενημέρωση των προπονητών της ακαδημίας, η επίβλεψη των προπονήσεων όλων των ηλικιακών κατηγοριών και τις δύο ημέρες και η πραγματοποίηση σειράς συναντήσεων με διάφορους φορείς με σκοπό την ανάπτυξη του δικτύου της Valencia CF και της GPS στην Κύπρο.

Στην Κύπρο θα έρθουν ο διευθυντής των αναπτυξιακών προγραμμάτων της Valencia CF Antonio Navarro, ο Διευθυντής Στρατολόγησης και Διεθνών Προγραμμάτων της GPS Global Phillip Mitchel και ο Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Νοτιοανατολικής Ευρώπης της GPS SEE Αντώνης Βλάχος.

Οι τρεις προαναφερθέντες θα έχουν συναντήσεις και με τον διευθυντή της GPS / Valencia CF Cyprus, Χαράλαμπο Σπύρου, ενώ προγραμματίζεται και μία συνάντηση ενημέρωσης και εκπαίδευσης με τους γονείς των παιδιών το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Χαράλαμπος Σπύρου δήλωσε σχετικά για την επικείμενη επίσκεψη των τριών από Ισπανία και Ελλάδα: «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό γεγονός η επίσκεψη των στελεχών κατευθείαν από την Valencia και τη GPS. Το γεγονός αυτό δείχνει τη μεγάλη σημασία που αφιερώνουν σε όλες τις σχολές τους στις διάφορες χώρες. Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη από τότε που η ακαδημία μας υιοθέτησε το όνομα και το brand της GPS / Valencia. Αναμένω πως τα παιδιά και οι προπονητές θα επωφεληθούν πολύ από την επίσκεψη».

Επίσκεψη στο Μεστάγια

Οι ανταλλαγές επισκέψεων θα συνεχιστούν στο τέλος του μήνα, όταν το διήμερο 25-26 Νοεμβρίου ένα γκρουπ από γονείς, παιδιά και στελέχη της GPS / Valencia CF Cyprus θα ταξιδέψουν στη Βαλένθια. Εκεί θα επισκεφτούν το Μεστάγια, τις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας και θα παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι της Valencia CF με την FC Barcelona.

Η ακαδημία

Η GPS South East Europe / Valencia CF Cyprus ξεκίνησε την ποδοσφαιρική της δράση στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2017. Στην ακαδημία απασχολούνται παιδιά γεννημένα από το 2002 έως και το 2013, με τις προπονήσεις να λαμβάνουν χώρα στο αθλητικό κέντρο του Κεραυνού στο Στρόβολο.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.facebook.com/gps.valencia.cyprus και στο τηλέφωνο 70008815.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ