aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ δράση των Πρωταθλημάτων ΕΠΟΠΛ

Η δράση των Πρωταθλημάτων ΕΠΟΠΛ

Με τις αναμετρήσεις της 13ης αγωνιστικής συνεχίστηκε την περασμένη Κυριακή η δράση στην Επίλεκτη Κατηγορίατου Πρωταθλήματος ΕΠΟΠΛ Λευκωσίας.

Την κούρσα οδηγούν χωρίς ήττα με 33 βαθμούς ΘΟΪ Καπέδων και Ο Κορμακίτης και ακολουθεί με 30 βαθμούς ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης Αγίων Τριμιθιάς.

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής το ΘΟΪ Καπέδων νίκησε με 3-1 τον Λένα Χανδριών και ο Κορμακίτης εκτός έδρας με 6-1 τον ΑΠΟΠ Παλαιχωρίου.

Στις άλλες αναμετρήσεις ο Κέδρος Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας κέρδισε με 4-1 τον ΠΑΟ Κάτω Μονής, ο Σταυραετός Κλήρου με 3-ο την Αναγέννηση Αγίου Δομετίου και ο Ευαγόρας με 3-1 την ΑΤΕ – ΠΕΚ Εργατών.

Για την Ενιαία Κατηγορία η ομάδα ΚΝ Τσέρι FC νίκησε εκτός έδρας με 7-0 τον ΑΠΟΑ Άλωνας και οδηγεί την κούρσα αήττητη με 34 βαθμούς.

Ακολουθεί με 29 βαθμούς ο Δικέφαλος Χάρτζιας που έφερε ισοπαλία 1-1 με τον Άρη Πέρα Ορεινής και στους 27 βαθμούς βρίσκεται ο Άγιος Μάμας Ξυλιάτου που νίκησε με 3-0 τον Αχιλλέα Πλατανιστάσας.

Στο άλλο παιχνίδι της δωδέκατης αγωνιστικής η ΟΧΕΝ Περιστερώνας νίκησε εκτός έδρας με 3-2 τον Άρακα Λαγουδερών / Σαράντι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ