aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ Carlsberg δεξιώθηκε τους αθλητικούς συντάκτες

Η Carlsberg δεξιώθηκε τους αθλητικούς συντάκτες

Μέσα σ’ ένα ευχάριστο οικογενειακό περιβάλλον, η φίλαθλη εταιρεία Carlsberg, όπως και κάθε χρόνο, δεξιώθηκε με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας του Αθλητικού Συντάκτη τη μεγάλη οικογένεια των αθλητικογράφων, στους κήπους της Carlsberg στα Λατσιά. Ήταν μια δροσερή καλοκαιρινή ανάπαυλα, όπου οι αθλητικοί συντάκτες είχαν την ευκαιρία να τα πουν χαλαρά, χωρίς άγχος και να απολαύσουν εκλεκτή ελληνική μουσική, εύγεστα κυπριακά εδέσματα και δροσερή μπύρα Carlsberg.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής του ΚΟΑ, Φίλιππος Σοφοκλέους, ο πρώην αντιπρόεδρος του ΚΟΑ Κλεάνθης Γεωργιάδης, ο γενικός διευθυντής της ΚΟΠ Ανθούλης Μυλωνάς, ο πρόεδρος της ΕΣΚ Αντώνης Μακρίδης, ο πρόεδρος της ΕΑΚ Παναγιώτης Φελούκας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Κύπρου Άντρος Κουλουμπρής, ο πρόεδρος του Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας Πέπης Ιακώβου, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ Κώστας Σωφρονίου, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου Μιχάλης Αργυρού, ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ Σπύρος Νεοφυτίδης, o πρώην πρέσβης Χριστόφορος Γιάγκου, οι αθλητικογράφοι μέλη της ΕΑΚ και Τουρκοκύπριοι αθλητικογράφοι.

Καλωσορίζοντας τα εορτάζοντα μέλη της ΕΑΚ, ο διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της Carlsberg και οικοδεσπότης της βραδιάς Αντρέας Σμυρίλλης, αναφέρθηκε στη μακρόχρονη αγαστή συνεργασία μεταξύ Carlsberg και ΕΑΚ και στην πολυετή προσφορά της Carlsberg στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο μέσω του Επάθλου Ήθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg, εμπνευστής του οποίου είναι ο πρόεδρος του Ομίλου «Φώτος Φωτιάδης», δρ Φώτος Φωτιάδης.

«Η ανάδειξη του “καλυτέρου ποδοσφαιριστή του μήνα”, έχει ως στόχο να δώσει τα σωστά μηνύματα στους ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται με ήθος και αθλητοπρέπεια, να δημιουργεί πρότυπα σωστής αγωνιστικής συμπεριφοράς και παράδειγμα προς μίμηση και να ανεβάζει το επίπεδο του αθλητισμού μας».

Τέλος, διαβίβασε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς και ευχές του Φώτου Φωτιάδη, ο οποίος απουσίασε από την εκδήλωση λόγω ασθενείας και συγχάρηκε τους αθλητικούς συντάκτες για το έργο που επιτελούν στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας. Εκ μέρους του ΚΟΑ, ο Φίλιππος Σοφοκλέους συνεχάρη την Carlsberg για την καθιέρωση της διοργάνωσης της εκδήλωσης ως ετήσιου θεσμού και ευχαρίστησε την εταιρεία και τον Όμιλο «Φώτος Φωτιάδης» για τη μακρόχρονη και ουσιαστική στήριξη που παρέχουν στον αθλητισμό και τον πολιτισμό του τόπου γενικότερα.

«H Carlsberg και ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης, έχουν αποδείξει έμπρακτα και με ειλικρίνεια την αγάπη και την αφοσίωσή τους στον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Εμείς ως αρμόδιος φορέας του αθλητισμού, αναγνωρίζουμε την προσφορά τους και τους ευχαριστούμε και χωρίς ενδοιασμό τους αποδίδουμε τον τίτλο του Αιμοδότη του κυπριακού αθλητισμού». Απευθυνόμενος προς τους αθλητικούς συντάκτες τούς κάλεσε να συνεχίσουν ανεπηρέαστοι να επιτελούν το έργο τους, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και υποσχέθηκε πως στην προσπάθειά τους αυτή θα έχουν την πλήρη στήριξη του ΚΟΑ.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΕΑΚ Παναγιώτης Φελλούκας, αναφέρθηκε στις ηθικές αξίες, πάνω στις οποίες στηρίζονται οι ειλικρινείς και αδελφικές σχέσεις ΕΑΚ και Carlsberg και ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Ομίλου εταιρειών «Φώτος Φωτιάδης», δρα Φώτο Ια. Φωτιάδη και τη διεύθυνση της Carlsberg για τη συνεχή στήριξή τους στην ΕΑΚ και τον κυπριακό αθλητισμό.

«Στηριζόμαστε πολύ στους χορηγούς μας στην προσπάθειά μας για επιβίωση και ένας από αυτούς είναι και η Carlsberg, που μας στηρίζει από το 1973 που ιδρύθηκε η οργάνωσή μας». Αναφέρθηκε επίσης στις δυσκολίες που βιώνει το επάγγελμα του δημοσιογράφου και υποσχέθηκε κάθε δυνατή βοήθεια στη διασφάλιση της εργασίας του αθλητικού συντάκτη και ευχαρίστησε τον ΚΟΑ για τη συμπαράστασή του στην προσπάθεια αυτή.

Στον δικό του χαιρετισμό, ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Κύπρου, Αντώνης Μακρίδης, ευχαρίστησε τον Όμιλο Φωτιάδη και τον πρόεδρό του, Φώτο Φωτιάδη, για τη συνεχή συμπαράσταση που προσφέρουν στην οικογένεια του δημοσιογραφικού κόσμου και του ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση. Απευθυνόμενος στους αθλητικούς συντάκτες τούς κάλεσε να συνεχίσουν να εργάζονται με ζήλο και ανιδιοτέλεια και τους διαβεβαίωσε πως θα συνεχίσει να τους συμπαραστέκεται στον αγώνα για προώθηση των αιτημάτων του δημοσιογραφικού κόσμου.

Ακολούθησε η κλήρωση του ταξιδιού για τον αθλητικογράφο που θα συνοδεύσει μιαν από τις τέσσερις μας ομάδες, Απόλλων, Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, στις προσεχείς τους ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το οποίο κέρδισε ο Κυριάκος Κτωρίδης. Κληρώσεις με πλούσια δώρα Carlsberg έγιναν και για όλους τους παρευρισκομένους. Επίσης, ο διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της Carlsberg, Αντρέας Σμυρίλλης, επέδωσε την ετήσια χορηγία της Carlsberg στον πρόεδρο της ΕΑΚ Παναγιώτη Φελλούκα.

Το πρόγραμμα της βραδιάς παρουσίασε με επιτυχία για ακόμη μια χρονιά, ο αθλητικογράφος του ΡΙΚ, Αχιλλέας Γεωργιάδης, ενώ την ευθύνη της φωτογραφικής κάλυψης είχε ο αειθαλής Φωτορεπόρτερ, Πάμπος Σαββίδης, με την εγγονή του Μαρία Σαββίδη.

Η βραδιά έκλεισε με πλούσιο μπουφέ όπου τα εύγεστα και εκλεκτά εδέσματα που παρουσίασε ο «chef» της Carlsberg, Παναγιώτης Τσιάκκιρος και το επιτελείο του, σε συνδυασμό με την απολαυστική, δροσερή μπύρα Carlsberg, άφησαν όλους τους συνδαιτυμόνες πλήρως ικανοποιημένους, οι οποίοι ανανέωσαν το ραντεβού για τον επόμενο χρόνο, Θεού θέλοντος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ