Οι απονομές Επάθλων Carlsberg στους Πρωταθλητές ΕΠΟΠΛ

Οι απονομές που ακολούθησαν την ομιλία του προέδρου Ανδρέα Κακουλλή, έγιναν από τον διευθυντή δημοσίων σχέσεων της Carlsberg Ανδρέα Σμυρίλλη, τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟΠΛ...


Πραγματοποιήθηκε στο Οίκημα του Σωματείου Δόξα Παλαιομετόχου, με μαζική παρουσία των διακριθέντων εκπροσώπων όλων των Σωματείων και των Σωμάτων της ΕΠΟΠΛ, καθώς και πολλών φίλων των πρωταθλητών και κυπελλούχων, Δόξας Παλαιομετόχου και Ευαγόρα Παλληκαρίδη Αγίων Τριμιθιάς, η Τελετή Απονομής των Επάθλων Carlsberg, σε όλες τις διακριθείσες ομάδες των Πρωταθλημάτων ΕΠΟΠΛ 2015-2016.

Οι απονομές που ακολούθησαν την ομιλία του προέδρου Ανδρέα Κακουλλή, έγιναν από τον διευθυντή δημοσίων σχέσεων της Carlsberg Ανδρέα  Σμυρίλλη, τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟΠΛ.

Οι Βραβευθέντες:

ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Πρωταθλήτρια Δόξα Παλαιομετόχου, δευτεραθλήτρια Ευαγόρας Παλληκαρίδης Αγίων Τριμιθιάς, τριταθλήτρια  ΑΤΕ/ΠΕΚ Εργατών, τετραθλήτρια ΘΟΪ Καπέδων, Κυπελλούχος Ευαγόρας Παλληκαρίδης Αγίων Τριμιθιάς, φιναλίστ Δόξα Παλαιομετόχου.

ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Πρωταθλήτρια Ο Κορμακίτης, δευτεραθλήτρια Σταυραετός Κλήρου, τριταθλήτρια Λένας Χανδριών, τετραθλήτρια Α.Ε. Βυζακιάς.

ΟΜΑΔΕΣ ΗΘΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ: Α.Ε. Βυζακιάς, ΑΠΟΑ Άλωνας.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ / ΕΦΗΒΙΚΟΥ ΕΠΟΠΛ: Πρωταθλήτρια Παρθενώνας Προσφύγων Λατσιών, δευτεραθλήτρια ΑΤΕ/ΠΕΚ Εργατών, τριταθλήτρια Ροτσίδης Μάμμαρι

ΚΥΠΕΛΛΟ AKAΔΗΜΙΩΝ: Κυπελλούχος ΑΤΕ/ΠΕΚ Εργατών, φιναλίστ Ροτσίδης Μάμμαρι.

ΟΜΑΔΕΣ ΗΘΟΥΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ / ΕΦΗΒΙΚΟΥ: Ο Κορμακίτης, ΑΠΟΠ Παλαιχωρίου, Έφηβος Ποδοσφαιριστής Λοΐζος Μιτσηγιώργης (ΑΠΟΠ Παλαιχωρίου), Χρύσανθος  Οδυσσέως (πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών ΕΠΟΠΛ για την πολύχρονη προσφορά του στην ομοσπονδία).

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΠΗΓΗCarlsberg
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ