aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

H δράση στην ΑΠΟΕΣΠ

Συνεχίζει να οδηγεί σταθερά αήττητος την κούρσα του Πρωταθλήματος ΑΠΟΕΣΠ ο ΠΑΟΚ Κοκκινοτριμιθιάς. Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής νίκησε στην έδρα του με 5-0 τον Απόλλων Λυμπίών και έφτασε στους 38 βαθμούς από 12 νίκες και 2 ισοπαλίες. Ακολουθεί με 30 βαθμούς ο Ελληνισμός Ακακίου (9 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες) που νίκησε εκτός έδρας με 5-1 την ΕΝΑΔ Αγίου Δομετίου.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις ο Εθνικός Καϊμακλίου νίκησε 2-1 την Ακανθού, ο ΑΠΟΜ Μαθιάτη με 3-1 την ΑΕΚ Ιδαλίου και ο Λέφτερος Δαλιού με 2-1 τον ΕΣ Δικέφαλος Αγκαστίνας. Ο Λέφτερος με τη νίκη του ανέβηκε στην τρίτη θέση με 29 βαθμούς και στους 27 βαθμούς με αγώνα λιγότερο βρίσκεται η ΑΕΚ Ιδαλίου.

Στην επόμενη αγωνιστική θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Ελληνισμός – Απόλλων Λυμπιών, Ακανθού – Λέφτερος, ΑΠΟΜ – Ποδοσφαιρική Λέσχη Ψημολόφου, ΕΝΑΔ – ΕΣ Δικέφαλος Αγκαστίνας και ΑΕΚ Ιδαλίου – Εθνικός Καϊμακλίου. Ο ΠΑΟΚ θα έχει το ρεπό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ