aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΈπαθλο Carlsberg: Βραβεύτηκε ο Πάγκαλος

Έπαθλο Carlsberg: Βραβεύτηκε ο Πάγκαλος

H επιβράβευση του «Καλύτερου Ποδοσφαιριστή» για τον κάθε αγωνιστικό μήνα του Παγκυπρίου πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας και η οικονομική ενίσχυση φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων, μέσω του δημοφιλούς θεσμού του επάθλου «Ήθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg», συνεχίζεται και για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Για τον μήνα Σεπτέμβριο ξεχώρησε ο Κωνσταντίνος Πάγκαλος της ΑΕΖ, ο οποίος επέλεξε το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα στο οποίο, η φίλαθλη εταιρεία Carlsberg συνείσφερε το ποσό των 1000 ευρώ, σύμφωνα πάντοτε με τους κανονισμούς που διέπουν την διεξαγωγή του ομώνυμου αθλητικού θεσμού της Carlsberg.

Η απονομή του επάθλου στον Κωνσταντίνο Πάγκαλο και της σχετικής επιταγής στους εκπροσώπους του Ιδρύματος, Μιχάλη Καραϊσκάκη (μέλος του ΔΣ) και Παύλο Κωστέα (διευθυντή), έγινε στα κεντρικά γραφεία της Φώτος Φωτιάδης Διανομείς, στα Λατσιά, από τον διευθυντή δημοσίων σχέσεων της εταιρείας Αντρέα Σμυρίλλη, απ’ όπου και το φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Παραλαμβάνοντας έπαθλο του ο Ελλαδίτης επιθετικός, ευχαρίστησε την Carlsberg και την ΕΑΚ για την τιμητική αυτή διάκριση και υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται πάντοτε στα πλαίσια και τις αρχές που πρεσβεύει το έπαθλο Carlsberg.

Οι δύο αξιωματούχοι του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος συγχάρηκαν τον ποδοσφαιριστή για την επιτυχία του και ευχαρίστησαν την Carlsberg και τον Όμιλο Φωτιάδη για το φιλανθρωπικό τους έργο και τη συνεχή στήριξη που προσφέρουν στην κυπριακή κοινωνία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ