aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣBack to back τίτλος στο Ναύπλιο για την Arsenal

Back to back τίτλος στο Ναύπλιο για την Arsenal

Το back to back στο 11ο Atreus Premier Cup, που διεξήχθη μεταξύ 4-6 Μαΐου στο Ναύπλιο, πέτυχε η ομάδα του 2005-2006 της Arsenal Soccer School Cyprus.

Η επίσημη ακαδημία των «κανονιέρηδων» στην Κύπρο ταξίδεψε την περασμένη εβδομάδα στην Πελοπόννησο με αποστολή 37 ποδοσφαιριστών και πέντε προπονητών-συνοδών, συμμετέχοντας με τρεις ομάδες σε δύο ηλικιακές κατηγορίες.

Η ομάδα 2004-2005 «Α» με προπονητή τον Κρις Παπαδόπουλο έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, κατακτώντας τον τίτλο, με νίκη στον τελικό απέναντι στην τοπική ομάδα του Δρεπάνου. «Η παρουσία της ομάδας μας ήταν φανταστική, κάτι που δείχνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται σε όλες τις ηλικίες της ακαδημίας μας», σχολίασε ο τεχνικός διευθυντής της Arsenal Κύπρου, Άρα Πετροσιάν. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο τίτλος ήρθε με απολογισμό μόλις ένα γκολ παθητικό σε όλο το τουρνουά!

Στην ηλικιακή κατηγορία 2005-2006 συμμετείχε και «Β» ομάδα των «κανονιέρηδων» με προπονητή τον Χάρη Δρυμιώτη, ενώ ομάδα της ακαδημίας έλαβε μέρος και στην κατηγορία 2003-2004 με κόουτς τον Νίκολα Κόστα. Υπεύθυνος της αποστολής ήταν ο Σταύρος Γεωργιάδης.

«Η αποστολή μας στο Ναύπλιο ήταν μικρότερη φέτος σε σύγκριση με πέρσι. Το 2015 πήραμε σχεδόν εκατό παιδιά στην Ελλάδα, όμως φέτος οι μεγαλύτερές μας ηλικίες επέλεξαν να παίξουν στο Τουρνουά Αγίας Νάπας. Με μικρότερη αποστολή, όμως, είχαμε την ευκαιρία να ήμασταν πιο δεμένοι. Τα παιδιά είχαν εξαιρετική συμπεριφορά στο γήπεδο, στην προπόνηση και στο ξενοδοχείο και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το ήθος που επέδειξαν», τόνισε ο Άρα Πετροσιάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ