aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Υπήρχε μία ομάδα, αλλά έχασε…»

«Υπήρχε μία ομάδα, αλλά έχασε…»

Έπαιξε μπάλα η ομάδα του και παρά την ήττα ο τεχνικός της Ομόνοιας Πάμπος Χριστοδούλου, είπε πως είναι η εμπειρία είναι αυτό που μέτρησε και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα και τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του.

«Συμφωνώ ότι στα πρώτα 30 λεπτά ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι, δούλεψε η τακτική και των δυο ομάδων. Είμαστε η ομάδα που είχε τις ευκαιρίες και σε αυτό το 30λεπτο. Στη συνέχεια αυτό που είπε ο κ. Δώνης είναι σωστό. Εμείς οι ίδιοι από τη στιγμή που δεν κερδίσαμε με τέτοια απόδοση, φαίνεται πως χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια. Πρέπει να δουλεύουμε καθημερινά ακόμα περισσότερο», είπε και πρόσθεσε:

«Στο β’ μέρος υπήρχε μόνο μια ομάδα, αλλά έχασε. Μίλησε η εμπειρία του ΑΠΟΕΛ σε κάποιες στιγμές του ματς, σκόραραν σε όλες τις ευκαιρίες τους. Είχαμε μπάλα, είχαμε φάσεις, πολλές τελικές, ο Πέρεθ έπιασε πολλά σουτ αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Με χαροποίησε η Ομόνοια έτσι θέλω να τη βλέπω και το να χάνεις από τον ΑΠΟΕΛ και να σε χειροκροτεί ο κόσμος, λέει πολλά. Ο ΑΠΟΕΛ είναι πιο έμπειρη ομάδα, αλλά συνεχίζουμε. Με τέτοιες εμφανίσεις η Ομόνοια μόνο μπροστά θα πάει. Καλή συνέχεια στο ΑΠΟΕΛ και ευχαριστώ τον κόσμο μας που ήταν κοντά μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ