aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΥπάρχει και ματς σήμερα

Υπάρχει και ματς σήμερα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Άλλο ένα… επίσημο ματς προετοιμασίας, το προτελευταίο για την Αλκή Ορόκλινη και τη Δόξα στο τρέχον πρωτάθλημα. Στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής θα αναμετρηθούν στο «Αμμόχωστος» (17:00), δίχως να έχουν ουσιαστικά κίνητρα. Για την ακρίβεια, μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι κινήσεις που ετοιμάζονται για την επόμενη σεζόν, παρά τα αποτελέσματα των εναπομεινασών αγωνιστικών.

Οι κυανέρυθροι περιμένουν την απόφαση του Σάββα Δαμιανού, αφού ακόμη δεν ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει στον πάγκο τους. Όσο περνούν οι ημέρες το θέμα μετατρέπεται σε σίριαλ και μάλλον, δεν είναι απλή υπόθεση η παραμονή του. Επίσης, όπως αποκάλυψε το «Goal» στη χθεσινή έκδοση, όλοι οι ξένοι και κοινοτικοί ποδοσφαιριστές δεν έχουν συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν. Γεγονός που επιτάσσει τρέξιμο για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού (είτε με ανανεώσεις είτε με νέα αποκτήματα).

Αντιθέτως, οι πράσινοι τρέχουν για την ενίσχυση και ήδη θεωρούνται δικοί τους οι Έντγκαρ Πατσέκο, Γιώργος Λοΐζου, Ζοέλ Περέιρα και Εμάνουελ Φρίμποργκ. Επίσης, προσεγγίστηκαν ποδοσφαιριστές από το αυστριακό πρωτάθλημα και αναμένεται η απάντησή τους. Ο μετεγγραφικός σχεδιασμός, λοιπόν, ξεκίνησε για την ομάδα της Κατωκοπιάς και το νερό άρχισε να κυλά στο αυλάκι.

Σε δεύτερη μοίρα λοιπόν το σημερινό ματς ανάμεσα στην Αλκή και τη Δόξα. Οι Δαμιανού και Λούκας Χατζηλούκας προτίθενται για ακόμη μία φορά να προχωρήσουν σε χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστών δίχως μεγάλη συμμετοχή στο προηγούμενο της σεζόν, κυρίως νεαρούς. Άλλη μια ευκαιρία για τους Κύπριους προπονητές να αξιολογήσουν το έμψυχο δυναμικό ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ