aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΞεκούραση, άγνωστη λέξη

Ξεκούραση, άγνωστη λέξη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ένας γύρος ολοκληρώθηκε, έστω και με εκκρεμότητες, και μία ενδεκάδα ποδοσφαιριστών δεν γνωρίζει τι θα πει ξεκούραση. Ωστόσο, κανονική σύνθεση δεν βγαίνει από τις θέσεις που αγωνίζονται, καθώς τη μερίδα του λέοντος κατέχουν οι τερματοφύλακες. Εφτά άγγελοι-φύλακες των δικτύων είναι αναντικατάστατοι ώς τώρα και από εκεί και πέρα, την παρέα συμπληρώνουν τρεις αμυντικοί και ένας μέσος. Ωστόσο, κάποιοι από αυτούς έχουν παιχνίδια λιγότερα, λόγω των παιχνιδιών που μετατέθηκαν λόγω των υποχρεώσεων του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ τον περασμένο Αύγουστο.

Πάμε πρώτα με εκείνους που έχουν το απόλυτο σε 13 παιχνίδια. Πρόκειται για τους Χουάν Κολίνας, Ντάνιελ Μοϊσόφ (ΑΕΚ), Αριέλ Αρούς, Γκόρντον Σίλντενφελντ (Ανόρθωση), Έντιν Νουρεντινόφσκι (Άρης) και Ίσλι Χίντι (Ολυμπιακός).  Ακολουθούν τρεις ποδοσφαιριστές, των οποίων οι ομάδες τους «χρωστούν» ένα παιχνίδι. Πρόκειται για τους Γιαν Κόπριβετς (Πάφος), Βοζίνια (ΑΕΛ) και Άλεξ Σοάρες (Ομόνοια). Τέλος, δύο παίκτες της ομάδας που έδωσε τα λιγότερα παιχνίδια στο τρέχον πρωτάθλημα. Πρόκειται για τους Μπρούνο Βάλε και Βαλεντίν Ρομπέρζ, οι οποίοι δεν έχασαν λεπτό από τα δέκα παιχνίδια του Απόλλωνα.

ΟΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Χουάν Κολίλας ΑΕΚ 13 1170
Ντάνιελ Μοϊσόφ ΑΕΚ 13 1170
Αριέλ Αρούς Ανόρθωση 13 1170
Γκόρντον Σίλντενφελντ Ανόρθωση 13 1170
Έντιν Νουρεντινόφσκι Άρης 13 1170
Ίσλι Χίντι Ολυμπιακός 13 1170
Γιαν Κόπριβετς Πάφος* 12 1080
Βοζίνια ΑΕΛ* 12 1080
Άλεξ Σοάρες Ομόνοια* 12 1080
Μπρούνο Βάλε Απόλλων** 10 900
Βαλεντίν Ρομπέρζ Απόλλων** 10 900

* Ένα παιχνίδι λιγότερο.

** Δύο παιχνίδια λιγότερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ