aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΞεκάθαρο φαβορί η μία, για δεύτερο μπαμ η άλλη

Ξεκάθαρο φαβορί η μία, για δεύτερο μπαμ η άλλη

Να βάλει τις βάσεις πρόκρισης από τον πρώτο κιόλας αγώνα θα επιδιώξει η Ανόρθωση στη σημερινή αναμέτρηση με την Αγία Νάπα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (17:00). Η ομάδα της Αμμοχώστου είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξει και στον αγωνιστικό χώρο.

Στόχος της είναι να «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση από τον σημερινό αγώνα. Αν κερδίσει με «καθαρό» σκορ, θα έχει τη δυνατότητα να πάει στον επαναληπτικό (17/1) με άνεση και χωρίς άγχος, ενώ ο Λέβι θα έχει την ευκαιρία να ξεκουράσει βασικούς ποδοσφαιριστές.

Σε κάποιο βαθμό και σήμερα θα δώσει ανάσες σε κάποιους ποδοσφαιριστές που έχουν τραβήξει αρκετό κουπί από την αρχή του πρωταθλήματος. Εκτός πλάνου είναι οι τραυματίες Παλάνκα και Γκάντζεφ. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Παπαδόπουλος, Αρτυματάς, Πηλέα, Καλό, Ματθαίου και Άλβες. Δεδομένη είναι η παρουσία του Οικονομίδη.

Από την πλευρά της, η Αγία Νάπα θα επιδιώξει να πραγματοποιήσει το δεύτερο μπαμ στη διοργάνωση, καθώς βρίσκεται στους «16», αποκλείοντας την ΑΕΛ. Ασφαλώς, αναγνωρίζει πόσο πιο δύσκολο είναι το έργο της, από τη στιγμή που θα αντιμετωπίσει τη «Μεγάλη Κυρία» σε δύο παιχνίδια (και όχι σε ένα, όπως απέναντι στους γαλαζοκίτρινους).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ