aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ξανά στον… αφρό ο Κάτσε

H περίπτωση του  Έργκους Κάτσε, ήλθε στο προσκήνιο και τον περασμένο Ιανουάριο  για τον Απόλλωνα. Προτάθηκε εκ νέου και εξετάζεται  από τους κυανόλευκους. Από τη στιγμή που οι κυπελλούχοι ψάχνουν παίκτες στη μεσαία γραμμή, δεν αποκλείεται να κοιτάξουν την περίπτωση του Αλβανού μέσου.

Ο Κάτσε είναι 23 χρόνων και είναι από μικρός στον ΠΑΟΚ. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 και προτάθηκε η παραχώρησή του με υποσχετική στον Απόλλωνα.  Όπως ακριβώς προτάθηκε τον χειμώνα, που επέστρεψε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης από τον δανεισμό στη Βιτόρια Πίλζεν.

Τη φετινή περίοδο είχε τέσσερις συμμετοχές στην Τσεχία και εφτά με τον ΠΑΟΚ, σκοράροντας μάλιστα μία φορά. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Αλβανίας και έχει συνολικά 20 συμμετοχές. Το απόσπασμα του δημοσιεύματος: «Η περίπτωσή του δείχνει ιδιάζουσα. Το πρώτο μισό της περασμένης σεζόν ήταν στη Βικτόρια Πίλζεν, ενώ ήδη το όνομά του “παίζει” για την Κύπρο και τον Απόλλων Λεμεσού. Ο Πανιώνιος παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή την περίπτωσή του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ