Βρήκε το 10άρι που αναζητούσε

Η αποχώρηση του Τίο Γουίκς επιβάλλεται να καλυφθεί με έναν εξίσου καλό ποδοσφαιριστή και αυτός φαίνεται ότι έχει εντοπιστεί…


ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μετά και την απόκτηση του Πιμ Μπάουμαν, άπαντες στον Ερμή στρέφουν την προσοχή τους στην απόκτηση επιτελικού μέσου. Οι «φτεροπόδαροι» έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση σε συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και περιμένουν την απάντηση του από στιγμή σε στιγμή, με την ελπίδα να είναι θετική.

Ο Νίκος Παναγιώτου και οι συνεργάτες του πιστεύουν ότι ο εκλεκτός τους μπορεί να δώσει σημαντικές βοήθειες και λύσεις στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας. Η αποχώρηση άλλωστε του Τίο Γουίκς (φωτό) επιβάλλεται να καλυφθεί με έναν εξίσου καλό ποδοσφαιριστή και αυτός φαίνεται ότι έχει εντοπιστεί.

Η αγωνία τώρα στον Ερμή είναι ο ποδοσφαιριστής που τους ενδιαφέρει να πει το πολυπόθητο «ναι» και να φορέσει τη φανέλα της ομάδας για τη νέα σεζόν. Όσον αφορά στην προετοιμασία της ομάδας, όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ερμή βρίσκονται κανονικά στις προπονήσεις πλην του Ιφεανί Ονίλο, ο οποίος αναμένεται αύριο στην Κύπρο.

ΜΕΣΩΠΑΝΟΣ ΛΑΡΚΟΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ