aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣVoice GR: Μάς καθήλωσε πάλι η Μαρίνα, πέρασε στα live! (vids)

Voice GR: Μάς καθήλωσε πάλι η Μαρίνα, πέρασε στα live! (vids)

Τα battles του Voice of Greece ολοκληρώθηκαν και αυτή την εβδομάδα άρχισε η φάση των knock out, όπου οι συμμετέχοντες δίνουν «σκληρή μάχη» ανά τριάδα για μία θέση στα live.

Η 17χρονη Κύπρια, η «δικιά» μας Μαρίνα Τζιάνγουιρθ (κόρη του προπονητή τερματοφυλάκων της Νέας Σαλαμίνας Χρίστου Γιούκβιετ), καθήλωσε το κοινό και τους coaches και πάλι, αυτή τη φορά στη φάση των knock out και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισής της για live του Voice of Greece, εκεί όπου ο κόσμος πλέον θα έχει τον πρώτο λόγο μέσω ψηφοφορίας (τηλεφώνημα ή SMS).

Διαβάστε επίσης: Voice GR: «Πετάει» και μαγεύει η κόρη του κόουτς τερματοφυλάκων της Σαλαμίνας!

Η πανέμορφη συμπατριώτισσά μας καλλιτέχνης με το αγγελικό πρόσωπο, ερμήνευσε υπέροχα το τραγούδι «Hurt» της Christina Aguilera και τέθηκε «αντιμέτωπη» με την Ειρήνη Λαμπρίδου (τραγούδησε το «Teardrops» της Έλενας Παπαρίζου) και την συνομήλική της Ντόνα Μπραχουσάι (ερμήνευσε το «Everytime we touch» της Cascada). Η Μαρίνα συγκλόνησε, τραγούδησε καλύτερα και φυσιολογικά πέρασε, αφού την επέλεξε ο coach της Σάκης Ρουβάς.

Η 17χρονη Μαρίνα Τζιάνγουιρθ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία. Ο πατέρας της κατάγεται από την Πάφο και η μητέρα της από το Αυγόρου, ενώ έχει ρίζες αυστριακές, λόγω της καταγωγής του παππού της (από την πλευρά του πατέρα της) από τη χώρα του Μότσαρτ (εξ ου και το επίθετό της). Είναι τελειόφοιτη λυκείου (φοιτά στο Λύκειο Αγίου Γεωργίου στη Λακατάμια) και από δέκα χρόνων κάνει μαθήματα φωνητικής.

Ακούστε την ερμηνεία της Μαρίνας στα knock out, καθώς και αυτήν στις προηγούμενες φάσεις του κορυφαίου Talent Show στην Ελλάδα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ