aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΒλέπετε γκολ του Πιέρου στη Μαδρίτη; Απόδοση 6.50 στην Stoiximan!

Βλέπετε γκολ του Πιέρου στη Μαδρίτη; Απόδοση 6.50 στην Stoiximan!

Βραδιά Europa League απόψε με κυπριακή εκπροσώπηση (Πιέρος Σωτηρίου) και ελληνικό χρώμα (ΑΕΚ Αθηνών)! Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρία στοιχημάτων στην Κύπρο, σας προσφέρει και στα αποψινά παιχνίδια ΣΟΥΠΕΡ αποδόσεις και αμέτρητες αγορές για να πάτε και πάλι ταμείο με όποια έμπνευση κι αν έχετε. Και 0% γκανιότα στο παιχνίδι της ΑΕΚ!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια!

Η Κοπεγχάγη του Πιέρου Σωτηρίου παίζει με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη. Στο πρώτο παιχνίδι στη Δανία είχε χάσει  με 1-4. Ο «άσος» είναι στο 1.25, η ισοπαλία στο 5.80 και το «διπλό» στο 13.50. Βλέπετε ξανά over 4.5 γκολ; Η απόδοση είναι 5.00! Το GG δίνει 2.30! Ποιος θα βάλει το πρώτο γκολ στο παιχνίδι; Ο Ντιέγκο Κόστα έχει απόδοση 3.75 και ο Γκριεζμάν 4.00. Αν πιστεύετε ότι ο Πιέρος θα σκοράρει στη Μαδρίτη, ποντάρετε στο 6.50!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το ματς αυτό εδώ.

Η Ντιναμό Κιέβου υποδέχεται την ΑΕΚ, στη ρεβάνς του 1-1 του ΟΑΚΑ και η Stoiximan σας προσφέρει το παιχνίδι με 0% γκανιότα!

*0% Γκανιότα* σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Στο 1.92 η νίκη των Ουκρανών, στο 3.54 η ισοπαλία, στο 5.00 η νίκη της ΑΕΚ. Πρόκριση της Ντιναμό δίνει 1.36, πρόκριση της ΑΕΚ 3.20! Πρόκριση των Ουκρανών στην παράταση δίνει 17.00! Πρόκριση της ΑΕΚ στην κανονική διάρκεια δίνει 3.70 και στα πέναλτι δίνει 24.00! Στο 2.20 το GG!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το ματς αυτό εδώ.

Εδώ μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλες τις αγορές για όλα τα αποψινά παιχνίδια του Europa League.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρία με τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια του Europa League (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ