aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΒίκτορ εναντίον πέντε ΑΠΟΕΛιστών!

Βίκτορ εναντίον πέντε ΑΠΟΕΛιστών!

Η οπαδική ιστοσελίδα Αnorthosis24.net, αναφέρεται στο γεγονός πως ενόψει του αποψινού ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση, ο Ζοάο Βίκτορ είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της «Κυρίας» που ήταν στο ρόστερ όταν οι κυανόλευκοι κατέγραψαν το τελευταίος τους διπλό απέναντι στους γαλαζοκίτρινους. Επίσης, γίνεται αναφορά και για πέντε παίκτες του αντίπαλου στρατοπέδου που έπαιξαν τότε και μέχρι σήμερα είναι στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ.

Aναλυτικά«Ο Βραζιλιάνος μέσος είναι ο μόνος από το σημερινό ρόστερ της Ανόρθωσης  που ήταν παρών στο τελευταίο μας διπλό μέσα στο ΓΣΠ στις 21 Νοεμβρίου 2015. Μάλιστα ο αρχηγός της “Μεγάλης Κυρίας” είχε ανοίξει το σκορ έπειτα από κόρνερ του Μαρτίνες δευτερόλεπτα μετά από το χαμένο πέναλτι του Κουλούρη. Αντίθετα, οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας διατηρούν στο ρόστερ τους 5 ποδοσφαιριστές που ήταν στην αποστολή εκείνου του αγώνα. Πρόκειται για τους Βάτερμαν, Καρλάο, Μοράις, Βινίσιους και Αλεξάνδρου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ