aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤυπικής διαδικασίας

Τυπικής διαδικασίας

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τα πάντα έχουν κριθεί, ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη στη Β’ Κατηγορία και το σημερινό παιχνίδι (17:00, Active 107.4&102.5) ανάμεσα στην Πάφος FC και την ομάδα της Λευκωσίας είναι τυπικής διαδικασίας. Θα παίξουν χωρίς άγχος, για το γόητρο. Η γηπεδούχος ομάδα θέλει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις στην έδρα της με νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ο Στίβεν Πρέσλι θα παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Η πορεία ήταν εντυπωσιακή από κάθε άποψη και η παραμονή στην Κατηγορία αποτέλεσε τη δικαίωση των κόπων όλης της σεζόν. Η παφιακή ομάδα εξασφάλισε την παραμονή της στην Α’ Κατηγορία, απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και οργανώθηκε σε πολλούς τομείς. Πλέον, στην Πάφο σκέφτονται την επόμενη μέρα, η οποία αναμένεται πιο δύσκολη και απαιτητική, αφού θα είναι και λιγότερες οι ομάδες. Περί τα τέλη του μήνα, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του σωματείου.

Στον Ολυμπιακό θα πάνε στην Πάφο γιατί επιβάλλεται και ο υπηρεσιακός προπονητής Κυριάκος Πολυκάρπου αναμένεται να δώσει χρόνο σε αρκετούς Κύπριους ποδοσφαιριστές, στους οποίους η ομάδα θα στηριχθεί την επόμενη περίοδο στη Β’ Κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ