aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΤσερνιάουσκας, Ντε Βρίσε κι ακόμη έναν μέχρι την Τετάρτη!

Τσερνιάουσκας, Ντε Βρίσε κι ακόμη έναν μέχρι την Τετάρτη!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Παίκτες του Ερμή είναι ο Λιθουανός τερματοφύλακας Βιτάουτας Τσερνιάουσκας (δεξιά στη φωτό) και ο Βέλγος εξτρέμ Έμερικ ντε Βρίσε (αριστερά στη φωτό) όπως αποκάλυψε ο τεχνικός του Ερμή Νίκος Παναγιώτου στη δημοσιογραφική διάσκεψη μετά τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, στον οποίο οι ερυθρόμαυροι ηττήθηκαν με 0-3.

Ο Τσερνιάουσκας ανήκε μέχρι πρόσφατα στην Διναμό Βουκουρεστίου, ενώ ο Ντε Βρίσε είναι γνωστός από την περσινή επιτυχημένη του παρουσία στον Εθνικό Άχνας στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Όπως βλέπετε στη φωτογραφία, αμφότεροι είναι ήδη στην Κύπρο, έδωσαν το παρών τους στο ΓΣΠ και παρακολούθησαν την αναμέτρηση της νέας τους ομάδας.

Επίσης, ο Λιθουανός κίπερ απασχόλησε έντονα το μετεγγραφικό ρεπορτάζ της ΑΕΛ στις αρχές του καλοκαιριού, ενώ η απόκτησή του οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο Τζιόρντι Ντέκερς θα αποτελέσει παρελθόν.

Όπως επίσης αποκάλυψε ο Παναγιώτου, μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη που εκπνέει η μετεγγραφική περίοδος, θα αποκτηθεί ακόμη ένας ποδοσφαιριστής, πιθανότατα αριστερός μπακ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ