aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤρίτο ημίχρονο: Εθνικός Άχνας ομάδα του... μίσους

Τρίτο ημίχρονο: Εθνικός Άχνας ομάδα του… μίσους

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Είναι τρομερό αυτό που γίνεται με τον Εθνικό Άχνας. Τόση ανταπόκριση στα social media με τον οριστικό υποβιβασμό του, ούτε σε… περίοδο μετεγγραφικών «βομβών» δεν υπάρχει. Μετά τη χθεσινή 7αρα από τον ΑΠΟΕΛ, η προσφυγική ομάδα πέφτει στη δεύτερη κατηγορία μετά από 25 ολόκληρα χρόνια. Εξέλιξη που «ένωσε» όλους τους οπαδούς των υπολοίπων ομάδων που περίμεναν πως και πως την Άχνα να υποβιβαστεί. Εθνικός ομάδα του… μίσους και όχι του ήθους, τελικά.

Το χθεσινό πρώτο πιάτο της 23ης αγωνιστικής ήταν πολύ πιο πλούσιο από ότι κανείς θα περίμενε. Με 19 γκολ σε 4 μόνο αγώνες νιώσαμε για τα καλά την αποθέωση της παραγωγικότητας ή καλύτερα την αποθέωση της «παίζω άμυνα με τα μάτια». Ο ΑΠΟΕΛ και η ΑΕΚ έκαναν το καθήκον τους, άλλος πιο εύκολα και άλλος πιο δύσκολα, ενώ Πάφος FC και Νέα Σαλαμίνα άφησαν από κάτω τους Άρη και Ολυμπιακό να… τσακώνονται για το ποιος θα συνοδεύσει τον Εθνικό στη δεύτερη κατηγορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο διασυρμός, τα λουκούμια και το καθήκον (βαθμολογία)

Φυσικά ξεχωρίζει η εφτάρα του ΑΠΟΕΛ, που ήρθε πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, καθώς το αποτέλεσμα στο ημίχρονο ήταν 1-1, όπως επίσης και το 0-6 της Πάφος FC στο υποτιθέμενο ντέρμπι της παραμονής απέναντι στον Άρη. Κατά τα άλλα η Νέα Σαλαμίνα απέδειξε πως και πιο έμπειρη είναι από τον Ολυμπιακό και πιο ποιοτικό ρόστερ έχει. Τέλος, ο Φλοριάν Τολεμές βάλθηκε να κουβαλήσει την ΑΕΚ στους ώμους του και σκοράρει ακατάπαυστα. Τα πιο ωραία, όμως, είναι σήμερα με τα παιχνίδια Ανόρθωση – Ομόνοια, ΑΕΛ – Ερμής και Δόξα – Απόλλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ