aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤους τα ‘χωσε κανονικά

Τους τα ‘χωσε κανονικά

Μετά το τέλος της αναμέτρησης Ανόρθωσης – Απόλλων, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός των φιλοξενούμενων σχολίασε και την ώρα διεξαγωγής των σημερινών ματς, η οποία όπως δήλωσε, δεν είναι ανθρώπινη για να γίνονται αγώνες.

Συγκεκριμένα, ο Πέδρο Εμανουέλ δήλωσε τα εξής:

«Δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες και των δυο ομάδων, είναι ήρωες. Ήρωες γιατί είχαμε ξανά τέσσερα ματς σε 12 μέρες και σήμερα δυστυχώς παίξαμε στις 16:00. Αυτό δεν είναι ανθρώπινο, το είπα και θα το ξαναπώ. Είναι σημαντικό.

Θέλω να βλέπω καλό ποδόσφαιρο και γεμάτα γήπεδα και δυστυχώς δεν έγινε πολύ καλό παιχνίδι, ούτε είχαμε πολύ κόσμο στο γήπεδο. Επίσης θέλουμε να βλέπουμε τους καλύτερους παίκτες κάθε ομάδας στο γήπεδο. Μετά από τόσα πολλά παιχνίδια έρχονται και βάζουν το ματς στις 16:00.

Δεν μιλάω μόνο για την ομάδα μου αλλά για όλες. Δεν ρωτάνε τους παίκτες πως νιώθουν, δεν ρωτάνε τους προπονητές τι νιώθουν και κάνουν απλά τα πράγματα όπως θέλουν. Η Κύπρος έχει ειδικές καιρικές συνθήκες και πρέπει να το κοιτάξουμε αυτό. Το 30% των τραυματισμών έρχονται μετά τον Φεβρουάριο γιατί οι παίκτες είναι κουρασμένοι και εμείς το κάνουμε αυτό στους παίκτες. Ευχαριστώ και συγχαρητήρια ξανά στους παίκτες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ