Το βάρος στον σέντερ μπακ

Στα υπόψη παραμένει ο Ζοάο Πάουλο Αντράδε, ωστόσο, εξακολουθεί να υφίσταται ο προβληματισμός για την ηλικία του (35) και το υψηλό του κασέ…


ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Μετά το προδιαγραφόμενο ευτυχές τέλος των επαφών της Νέας Σαλαμίνας με τον Αργεντινό επιτελικό Ματίας Αβελάιρας, ο Μάκης Παπαϊωάννου επικεντρώθηκε στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Είναι η τελευταία βασική εκκρεμότητα του μετεγγραφικού πλάνου, καθώς υπενθυμίζουμε πως υπό προϋποθέσεις θα αποκτηθεί δεξιός μπακ (κατά πάσα πιθανότητα ο Ζαχαρίας Θεοδώρου). Ο τεχνικός διευθυντής των ερυθρολεύκων έριξε το βάρος στον εντοπισμό όσο το δυνατόν καλύτερης λύσης, θέλοντας να ενισχύσει σημαντικά την αμυντική γραμμή.

Στα υπόψη παραμένει ο Ζοάο Πάουλο Αντράδε, ωστόσο, εξακολουθεί να υφίσταται ο προβληματισμός για την ηλικία του (35) και το υψηλό του κασέ. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί ποδοσφαιριστής ο οποίος θα πληροί τις προδιαγραφές που τέθηκαν (αγωνιστική αξία, ηλικία, μισθός), θα αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις με τον Πορτογάλο σέντερ μπακ.

Όσο για τον Αβελάιρας, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια και πλέον είναι ελεύθερος. Έτσι, αναμένεται η άφιξή του στην Κύπρο, για να υπογράψει το συμβόλαιό του. Οι παράγοντες του συλλόγου ελπίζουν πως αυτό θα γίνει εντός της τρέχουσας εβδομάδας.

ΜΕΣΩΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΛΑΝΙΔΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ