aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤο θέμα του γηπέδου της Λεμεσού για έγκριση στην Κομισιόν

Το θέμα του γηπέδου της Λεμεσού για έγκριση στην Κομισιόν

Το επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Κλεάνθης Γεωργιάδης, πως το γήπεδο των τριών συλλόγων της Λεμεσού θα γίνει. Τις τελευταίες μέρες έγινε μια πολύ καλή δουλειά, με το φάκελο και  όλα τα απαιτούμενα στοιχεία να έχουν συμπληρωθεί και σταλεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση για έγκριση.

Πρόκειται, όπως αναφέρουν όσοι ασχολούνται με το ζήτημα, για το τελευταίο εμπόδιο, πριν τα τρία μεγάλα σωματεία της Λεμεσού βγουν σε προσφορές για την ανέγερση του έργου. Μόλις έρθει η έγκριση και η απάντηση από την Κομισιόν, θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για το έργο. Το κράτος και ο ΚΟΑ, βρίσκονταν σε συνεχείς διαβουλεύσεις, ώστε ο φάκελος να είναι πλήρης και να μην αφήνει κανένα ερωτηματικό.

«Έγιναν όλα τα απαραίτητα που έπρεπε να γίνουν, τόσο από εμάς, όσο και από τα σωματεία και στείλαμε συμπληρωμένο το φάκελο. Πλέον περιμένουμε, αλλά ταυτόχρονα θα προχωρήσουμε με κάποιες εργασίες που πρέπει να κάνουμε, για να είμαστε έτοιμοι όταν έρθει η απάντηση από την αρμόδια επιτροπή της Ε.Ε. Θεωρώ ότι πολύ σύντομα θα προκηρύξουμε το έργο», ανέφερε χθες ο πρόεδρος του ΚΟΑ Κλεάνθης Γεωργιάδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ