aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΤο σπάσαμε το ρεκόρ της τετραετίας;

Το σπάσαμε το ρεκόρ της τετραετίας;

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Την ώρα που γράφεται αυτό το κείμενο, με κάθε επιφύλαξη φυσικά, δεν έχει ακόμη απολυθεί κάποιος προπονητής, και ενώ εκκρεμεί το αποψινό παιχνίδι της Καρμιώτισσας με την ΑΕΛ.

Φτάσαμε αισίως στην 4η αγωνιστική και ακόμη δεν έχουμε την πρώτη αλλαγή σε πάγκο κάποιας ομάδας. Αυτό και αν είναι ρεκόρ!

Η τελευταία φορά που έγινε αυτό ήταν τη σεζόν 2011-2012 όταν ο Στοΐλοφ αποχαιρέτησε την Ανόρθωση στις 25 Σεπτεμβρίου. Από τότε, κάθε χρόνο μέχρι και φέτος πάντα κάποιος προπονητής έβλεπε την πόρτα εξόδου.

Το 2012-2013 ο Νεόφυτος Λάρκου της Ομόνοιας, 2013-2014 ο Απόστολος Χαραλαμπίδης της Νέας Σαλαμίνας, 2014-2015 έφυγε ο Δημήτρης Ιωάννου (Δόξα), το 2015-2016 ο Ντομίνγκο Πασιένσια (ΑΠΟΕΛ).

Πάντως, αν θέλετε, μπορείτε να συμμετάσχετε στο γκάλοπ μας για το ποιος προπονητής θα αποχωρήσει πρώτος. Θα χρειαστεί να είστε στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας μας «Goal.com.cy» και προχωρήσετε με τον δείκτη του ποντικιού του υπολογιστή σας λίγο πιο κάτω και στα δεξιά θα δείτε τη δημοσκόπηση.

Υ.Γ: Σήμερα είναι προγραμματισμένη έκτακτη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Νέας Σαλαμίνας, που θα εξετάσει (και) θέμα προπονητή. Για να δούμε αν όλα ανατραπούν μέχρι απόψε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ