aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤο παράπονο του Σωφρόνη!

Το παράπονο του Σωφρόνη!

Συγχάρηκε την ΑΕΚ ο τεχνικός του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή μετά την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ. Δεν έψαξε για δικαιολογίες αφού όπως είπε όποια ομάδα έβαζε γκολ θα κέρδιζε και ακολούθως τόνισε πως οι παίκτες του επηρεάστηκαν από το ματς κόντρα στην Ανόρθωση, ενώ παραπονέθηκε για την ώρα διεξαγωγής του ντέρμπι.

«Να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τους τρεις βαθμούς. Ήταν ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες πρόσεχαν να μην δεχθούν γκολ. Όποια ομάδα έβαζε γκολ θα έπαιρνε τους βαθμούς. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που ήθελε το τρίποντο για να συνεχίσει για να πάρει το πρωτάθλημα. Ήρθαμε με τον ίδιο στόχο, αλλά μας επηρέασε το παιχνίδι της Τετάρτης, δεν είχαμε φρεσκάδα. Παίζαμε και η ώρα 16:00. Με τέτοιες καιρικές συνθήκες να παίξεις ποδόσφαιρο είναι πολύ δύσκολο. Δεν μου αρέσει να βρίσκω δικαιολογίες. Θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται», είπε ο Κύπριος κόουτς!

Δηλώσεις έκανε και ο Γιάννης Πίττας, ο οποίος μίλησε στη Cytavision: «Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα στο πρωτάθλημα. Είμαστε όμως στον ημιτελικό του κυπέλλου, στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το κύπελλο. Υπήρχε ένταση και πίεση, όποιος κέρδιζε θα έμενε σε τροχιά τίτλου. Παιζόταν η δεύτερη θέση σήμερα. Τίποτα όμως δεν χάθηκε ακόμα, συνεχίζουμε την προσπάθεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ